Актуално Какво ще се случи...

„Плен“, еп.14: Бащата на Орхун разказва цялата истина на сина си и умира!

Добави коментар

Афифе пристига в болницата и разбира, че вече нищо не може да направи, защото Орхун е разбрал, че баща му е жив. Саид казва цялата истина на сина си и умира. Орхун се натъжава, че днес за втори път е трябвало да загуби баща си. Разберете още какво ще се случи в епизод 14 на турския сериал „Плен“, който може да гледате на 11 юли 2024 от 15:00 часа по bTV.

В епизод 13 на турския сериал „Плен“ Орхун не знае кого да обвини, че е смятал баща си за мъртъв. Той предполага, че майка му знае, че баща му е жив. Намеква ѝ, че ще смени мястото на гроба на баща си. Афифе се притеснява, че Орхун ще разбере всичко.


НА КРАТКО какво се случва в еп.14 на турския сериал „Плен“, който може да гледате от от 15:00 часа на 11 юли 2024 по bTV.

Бащата на Мерием е освободен от затвора и се прибира у дома. Асие е шокирана като вижда мъжа си.

Кенан разбира, че Нефес е дъщеря на Мерием. Той си спомня, че преди да замине за казармата е казал на Мерием, че е измислил име на дъщеря им – Нефес.

Дали Нефес е дъщеря на Кенан и Мерием?

Афифе пристига в болницата и разбира, че вече нищо не може да направи, защото Орхун е разбрал, че баща му е жив.

Саид казва цялата истина на сина си и умира. Орхун се натъжава, че днес за втори път е трябвало да загуби баща си.

Афифе се приготвя за сблъсъка с Орхун.

Майката на Мерим и Нефес се прибират. Асие пита дъщеря си, какво е станало, дали си е намерила работа. Мерием ѝ отговаря, че е подала молба на няколко места и ги пита, какво са правили те. Асие казва, че са били в парка, но Нефес не се е доближила до децата там. Мерием пита дъщеря си, защо не си е играела с другите деца.

-Нали татко се ядосваше? – отговаря Нефес.

Мерием ѝ казва, че вече може да си играе с децата в парка и предлага да отидат заедно, за да ѝ покаже, къде тя е играела като малка. Мерием излиза с дъщеря си.

В същото време бащата на Мерием е освободен от затвора и се прибира вкъщи. Асие отваря вратата като си мисли, че са Мерием и Нефес. Тя е шокирана да види мъжа си.

-Боже, каква е тази физиономия, сякаш съм излязъл от гроба! Просто ме освободиха! Няма ли да поздравиш мъжа си? – Асие мълчи. -Я се дръпни! – крещи мъжа ѝ и влиза в къщата.

Действието се пренася в болницата. Саид идва в съзнание и Орхун влиза при него.

Майката на Орхун пристига в болницата, но няма време да направи това, което е искала да направи. Нейният план е бил Орхун по никакъв начин да не разбере, че баща му е жив. Шевкет я уведомява, че синът и слугинята са все още са пред интензивното отделение.

Орхун влиза при баща си, а той му казва, че не му остава много време, затова иска да му разкаже всичко. Орхун сяда до леглото на баща си, за да чуе какво иска да му каже, но в същото време в стаята влиза Афифе. Състоянието на Саид отново се влошава, след като той вижда жена си.

Мерием показва на дъщеря си как се играе на любимата ѝ игра от детството ѝ, но телефона на Мерием звъни и тя се отдалечава да говори. В същото време при Нефес се търгува топка и тя я връща на момичето, което се приближава да я види.

Нефес вижда Кенан, който преди това срещна в парка. Тя му се усмихва, а той я пита, дали все още е невидима. Нефес му отговаря, че не се страхува от него.

Кенан я пита, от кой се страхува тогава и защо си играе сама. Нефес му отговаря, че не си играе сама и е с майка си.

В този момент Кенан чува до болка познатия му глас на Мерием, която вика Нефес.

Мерием е изненадана да види Керем точно с дъщеря си.

Действието се връща назад. Преди да замине в казармата Кенан казва на Мерием, че е измислил име за дъщеря им, тя ще се казва Нефес.

Действието се връща в сегашно време. Кенан поглежда към дъщерята на Мерием, а след това към Мерием.

-Нефес?! – казва Кенан и поглежда Мерием.
-Батко Кенан, това е майка ми – казва Нефес.

Кенан не казва нищо и си тръгва. Нефес пита майка си, какво е станало, че батко ѝ Кенан си е тръгнал. Мерием пита дъщеря си какво са си говорили с батко ѝ Кенан и я моли да не си говори повече с този батко.

-Защо? – пита Нефес.
-Така трябва! – отвръща Мерием. -Моля те, заради мен!

Афифе е шокирана, тя разбира, че се случва, това от което се е страхувала най-много. Тя излиза от болничната стая и се опира на стената. Орхун излиза след нея и я пита:

-Ти си знаела, нали? Затова така реагира, когато те попитах за гроба! А, сега се прибери вкъщи и ме чакай, за да говорим! – нарежда Орхун.

Афифе иска да говорят сега. Орхун нарежда на Шевкет да върне майка му обратно вкъщи.

В същото време Кенан се връща в кантората си. Той изважда от един от шкафовете шала, който Мерием му е подарила преди да замине за казармата и бързо излиза.

Действието се връща в болницата. Лекарят съобщава на Орхун, че състоянието на баща му не може да се подобри и затова се опитват да удължат малко живота му. Също така му казва, че баща му не се е лекувал години наред и това още повече вбесява Орхун. Лекарят добавя, че ако иска да е до него и да се сбогува с баща си, може да влезе в стаята, защото за съжаление не му остава много време.

Орхун влиза при баща си. Саид започва да разказва на Орхун, че е бил оклеветен. Майка му си мисли, че Саид ѝ е изневерил. Но, той никога не го е правил, дори заради Афифе се е отказал от фамилията си, но тя не му повярвала. Семейството на майка му е използвало цялото си влияние, за да го отдалечат от тях, а след това са им казали, че е мъртъв.

-Направих много грешки! – признава Саид. -Не трябваше да ви оставям, трябваше да се боря за вас! Но, никога не забравяй, че аз бях верен на майка ти!

Саид моли сина си да му прости и го моли да предаде на Нуршах, че баща ѝ много я обича. Саид умира, а Орхун се натъжава, че днес за втори път е трябвало да загуби баща си и е трябвало е да се сбогува с него, сякаш е бил някакъв непознат.

В същото време Афифе заповядва на Шевкет да заведе Нуршах в чифлика и да остане с нея. Защото Орхун е гневен и не мисли трезво и ще се върне още по-ядосан от болницата, а Нуршах не се е възстановила и не иска да вижда брат си в това състояние.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Плен

„Плен“, еп.21: Хира не приема предложението на Афифе!

„Плен“, еп.20: Афифе прави примамливо предложение на Хира!

„Плен“, еп.19: Орхун е поразен от красотата на бъдещата си жена!

„Плен“, еп.18: Хира се съгласява да се омъжи за Орхун! – какво ще се случи…

„Плен“, еп.17: Хира бяга от имението, защото не иска да се омъжи за Орхун!