Актуално Какво ще се случи...

„Плен“, еп.13: Афифе е в паника! Тайната от миналото е на път да бъде разкрита!

Добави коментар

Орхун не знае кого да обвини, че е смятал баща си за мъртъв. Той предполага, че майка му знае, че баща му е жив. Намеква ѝ, че ще смени мястото на гроба на баща си. Афифе се притеснява, че Орхун ще разбере всичко. Разберете още какво ще се случи в епизод 13 на турския сериал „Плен“, който може да гледате на 10 юли 2024 от 15:00 часа по bTV.

В епизод 12 на турския сериал „Плен“ Саид идва в съзнание и каза на Орхун, че е направил всичко това за тях. Само че Орхун не осъзнавал какво точно е направил? Саид обещава, че ще разкаже всичко на сина си, но сърцето му спира да бие. В същото време Мерием се изправя пред Кенан, но той се държи ужасно с нея.

НА КРАТКО какво се случва в еп.13 на турския сериал „Плен“, който може да гледате от от 15:00 часа на 10 юли 2024 по bTV.

Сърцето на Саид спира. Орхун е в отчаяно състояние. През цялото време Хира е до него.

Междувременно Мерием си припомня миналото, как баща ѝ е съобщил, че е намерил богат мъж за нея и тя е задължена да се омъжи за него, ако не го направи баща ѝ ще влезе в затвора. Сега много я боли, когато вижда Кенан.

Орхун не знае кого да обвини, че е смятал баща си за мъртъв. Той предполага, че майка му знае, че баща му е жив. Намеква ѝ, че ще смени мястото на гроба на баща си. Афифе се притеснява, че Орхун ще разбере всичко. Тя казва на Шевкет за притесненията си и му нарежда да следи Орхун.

Орхун заедно с Хира се връща в болницата.

Всичко за турския сериал „Плен“

Действието продължава от предния епизод Орхун иска от баща си да му каже, защо през всичките тези години те са трябвало да го мислят за мъртъв. Саид обещава да разкаже всичко на сина си, но и сърцето му спира да бие.

Лекарите започват да правят всичко възможно, за да го върнат към живота.

Орхун е в отчаяно състояние. През цялото това време Хира е до него.

Лекарите успяват да овладеят положението и да стабилизират състоянието на баща му, но не позволяват на никого да го види, защото го държат в наблюдение в интензивното, тъй като състоянието му отново е критично.

-Няма нужда да чакате! – казва лекарят. -Ако има нещо ще ви се обадим!

Междувременно Мерием си спомня миналото, как една вечер, докато си е подготвяла уроците, баща ѝ е дошъл при нея и ѝ казал, че е извадила късмет, че вече няма нужда да се рови тези дебели книги, защото баща ѝ е намерил богат съпруг за нея, директора на фабриката, в която работи.

-Татко, за какъв брак говориш? Откъде дойде това и при това с човек, който не познавам! Все още уча!
-Ти да не би да ми се противопоставяш! – крещи баща ѝ. -Ще се омъжиш! Край с училището! Чу ли ме! Да вляза в затвора ли, това ли искаш? – казва баща ѝ и признава. -Той иска нещо в замяна на стоките, които изнесох от склада! Моята свобода в замяна на теб!

Мерием пита притеснена баща си, дали е извършил престъпление. Баща ѝ се оправдава, че го е направил, за да купи лекарства на майка ѝ. Той ѝ казва, че майка не трябва да разбира, защото и без това е болна, а като разбере няма да издържи и ще си отиде.

Мерим отговаря на баща си, че не може да го направи.

-Ще го направиш! – заявява баща ѝ. -Време е да ми се отплатиш!

Действието се връща в болницата. Пред болницата Хира казва на Орхун, че преди да дойде, баща му е казал, че го е направил, защото така са искали.

-Така са искали? - Орхун не можа да разбере какво означава това. -Какво точно каза?
-Каза, че са искали да е мъртъв! – отговаря Хира.
-Кой го е искал?

Хира му отговаря, че не знае. Орхун я пита, дали баща му е казал още нещо, а тя му отговаря, че не е имал възможност. Той ѝ е казал, че дълго е мълчал, че иска сега да ѝ разкаже, но не е успял, защото му призляло.

Орхун се качва в колата и заповяда на Хира да се качи отпред. Хира се опитва да си сложи колана, но не успява да го издърпа. Орхун спира и слага колана ѝ.

Орхун спира пред имението и нарежда на Хира да го чака при колата и да не говори с никого, а той влиза в къщата.

Афифе вижда сина си и го пита, какво е било толкова важно, че е взел и слугинята. Орхун ѝ казва, че идва от гробищата и е накарал Хира да почисти гроба на Нихан. Но, е разбрал, че има някакъв проблем с гроба на баща му и ще трябва да му сменят мястото. Афифе пита сина си, какво може да се е случило, че да сменят гроба на баща му.

-Може да се срути!
-Ще се заема! – казва Афифе, като нервно върти един от пръстените си. Движение, което Орхун забелязва и казва на майка си, че не е нужно, защото той ще се погрижи.

Афифе отвръща, че не е нужно да се намесва, защото ще каже на Шевкет да се погрижи.

Мерием казва на Фериха, че не знае как ще издържи да вижда Кенан всеки ден. Фериха ѝ казва, че вече няма нужда да носи товара, който носи от години и я пита, не мислили, че е време да го остави.

-Никога! Никой няма да знае! – заявява Мерием.

Фериха ѝ казва, че това между нея и Кенан е съдба и колкото и да бяга, съдбата няма да я остави и я моли да не се инати и да каже истината на Кенан.

-Не мога! Съгласна съм на всичко! – отговаря Мерием.
-Ти може да си съгласна, но аз не, Мерием! Не мога да те гледам как страдаш, ако Кенан разбере всичко ще е различно и ти го знаеш!
-Недей, како Фериха, дори и да умра, няма да позволя Кенан да разбере истината! Аз съм вдовица с дете, а той е отворил нова страница в живота си и аз не искам да изцапам тази страница!

След като Мерием си тръгва среща сестрата на Кенан, която я предупреждава, че не иска Мерием да се навърта около брат ѝ.

Афифе заповядва на Шевкет да разбере какво става, защото Орхун се опитва да разбере нещо, откъде се е появил проблема с гроба на баща му и защо синът ѝ е толкова объркан и шепнешком му добавя:

-Ако Орхун разбере, че Саид е жив, няма връщане назад! Аз не мога да го позволя!

Орхун излиза от къщата и вижда Хира, която послушно го чака до колата. Двамата се качват в колата, а Шевкет тръгва след тях. Орхун и Хира пристигат в болницата. Лекарят казва на Орхун, че състоянието на пациента е без изменения.

Шевкет, който ги следи веднага се обажда на Афифе и казва, че човекът, който лежи в болницата е много важен за Орхун, защото той е много притеснен. Той не можа да разбере кой е той, защото няма регистрация.

Афифе притеснена си мисли, че може би това е баща му и заповядва на Шевкет да следи всяка крачка на сина ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Плен

„Плен“, еп.21: Хира не приема предложението на Афифе!

„Плен“, еп.20: Афифе прави примамливо предложение на Хира!

„Плен“, еп.19: Орхун е поразен от красотата на бъдещата си жена!

„Плен“, еп.18: Хира се съгласява да се омъжи за Орхун! – какво ще се случи…

„Плен“, еп.17: Хира бяга от имението, защото не иска да се омъжи за Орхун!