Актуално Какво ще се случи...

Пламък справедливост за Георги в „Ягодова луна“

Добави коментар

Георги продължава търсенето на истината в „Ягодова луна“

 

Георги  продължава търсенето на истината  в „Ягодова луна“

Изненадващо опровержение на написаната от Ирина (Рая Пеева) статия ще донесе удовлетворение на Георги (Александър Сано), Любо (Асен Блатечки) и Светла (Стефка Янорова) в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ във вторник (21 април) от 22:00 ч. по NOVA. Пламъкът справедливост ще дойде от неочакван свидетел, който лично ще се обърне към редакцията на онлайн изданието, в което работи амбициозната журналистка.

Пламък справедливост за Георги в „Ягодова луна“Междувременно Георги, воден от желанието си да открие истината, започва собствено разследване на пожара, натъквайки се на неочаквана улика. Каква нередност в причините за изгарянето на къщата ще му покаже тя и защо това ще върне мислите му към съмненията за смъртта на баща му Димитър?

След настояване от страна на Рая (Радина Боршош) и Ангел (Христо Мутафчиев), Любо приема поканата за обяд. Както всички очакват, Боян ще се държи отлично, поднасяйки отново извиненията си към младото момиче и баща ѝ със скъп подарък. Дали това обаче ще е достатъчно миналото да бъде простено и жалбите да бъдат оттеглени?

Един от най-тайнствените персонажи в „Ягодова луна“ – Цвета (Невена Бозукова) отново ще опита да стигне до Ангел и да поиска дължимото. След поредния отказ на бизнесмена, въпреки заплахите от нейна страна, тя ще бъде принудена да смени тактиката и да направи нов план за действие.

Как ще се развие връзката на Ирина и Боян (Димо Алексиев)? Какво ще предложи Ангел на младата журналистка и защо отново ще се обърне срещу сина си? Как ще продължи кариерата на амбициозното момиче след написаното опровержение? – зрителите ще разберат в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ идния вторник (21 април) от 22:00 ч., само по NOVA!

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ягодова луна

Изпепеляващ финал на „Ягодова луна“ по NOVA

Радина Боршош: „Благодарна съм, че зрителите повярваха в „Ягодова луна“

Отвличане и убийство в „Ягодова луна“

Пореден сблъсък в отношенията баща и син в „Ягодова луна“

Рокади в отношенията между георите в „Ягодова луна“