Актуално В програмата

Певицата Поли Хубавенска за втори път излиза на дуел във „Фермата“

Добави коментар

Поли Хубавенска ще се бори за мястото си в стопанството за втори път, след като фермерът на седмицата Надя реши седмичната елиминационна битка да е женска.

Поли Хубавенска ще се бори за мястото си в стопанството за втори път, след като фермерът на седмицата Надя реши седмичната елиминационна битка да е женска. Народната певица вече има една победа в дуел, с която отстрани от шоуто дизайнерката Антония. 

 

Добави описание

 

„Не съм изненадана от избора на Надето, тя има своите мотиви да го направи. Дуелът със сигурност ще бъде тежък. Зная го, защото вече съм била на Арената“, спокойно прие новината Поли, която тази седмица е ратай заедно с гвардееца Калоян.


Надя реши да изпрати народната певица на дуел със същите мотиви, с които преди две седмици я номинира и пилотът Петър – че допринася в по-малка степен за работата в стопанството.

 

„Следвам моята философия да избирам за дуелисти хора, които са по-малко полезни за фермата. А чисто стратегически посочих жена, защото жените са ми конкуренция“, обясни пчеларката.

 

Добави описание


Битката за имунитет от дуел тази седмица спечели актрисата Даяна, която победи Ваня и Мария, като успя да се задържи максимално дълго, прегърнала с крака и ръце високи пет метра дървени пилони. Триумфът й в тази битка зарадва Поли, която чувства звездата от „Скъпи наследници“ най-близка от всички фермери.


Адвокатката Милена, която се завърна в стопанството и пчеларката Надя, която е фермер на седмицата, са имунизирани от битката, което ограничава избора на Поли за втори дуелист между Ваня и Мария. В петък вечер певицата ще реши коя от двете да предизвика на Арената, за да има шанс за втора победа.

 

Добави описание


Любовните трепети и признания продължават да са запазена територия на влюбените Даяна и Йордан, които разказваха лични подробности за отношенията си със своите половинки. Общинският съветник призна за трудностите в съвместния живот с певицата Камелия Ноева, а актрисата - за връзката си с баскетболиста Кристиян Ставрев.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева спечели „Фермата“ 6 и чек за 100 000 лева

Даяна Ханджиева напусна „Фермата“ 6 седмица преди големия финал на 12 декември

Даяна Ханджиева отива на дуел във „Фермата“

Милена Станджикова напусна „Фермата“ за втори и последен път

Двама мъже се борят за сърцето на Даяна Ханджиева във „Фермата“

В програмата:

06:20 21.05.2021
Тв програма Cartoon Network
Бен 10 - Фермата на Оживаго
Детско предаване
06:20 21.05.2021
Тв програма Cartoon Network
Бен 10 - Фермата на Оживаго
Детско предаване
00:00 28.05.2021
Тв програма National Geographic Channel
00:00 28.05.2021
Тв програма National Geographic Channel