Актуално В програмата

Певицата Поли Хубавенска напусна „Фермата“

Добави коментар

В свирепа битка за оцеляване във „Фермата“ 6 се превърна женският дуел на Арената в шоуто в събота вечер.

В свирепа битка за оцеляване във „Фермата“ 6 се превърна женският дуел на Арената в шоуто в събота вечер. С изключително темпо, без да спират нито за секунда, стюардесата Ваня Илиева и народната певица Поли Хубавенска показаха сила, решителност и концентрация в четири предизвикателства.

 

Добави описание


До финала на дуела съперничките се движеха наравно. Стюардесата поведе на въпросите от Алманаха и при баланса с топка за боулинг, но народната певица изравни резултата като демонстрира точност и самообладание в целенето с прашка.

 

В решителната последна битка всяка от тях нанесе над 600 удара върху дървени талпи, но Ваня се оказа по-бърза и спечели дуела, надъхвана от огромна агитка, в която най-силно за нея викаше пилотът Петър. След края на състезанието, въпреки изтощението, тя направи 20 лицеви опори по свое желание, демонстрирайки пълно превъзходство. 

 

Добави описание


Усмихнатата стюардеса триумфира за втори пореден път като победителка в елиминационен дуел, след като преди седмица безпощадно прати у дома и талисмана на „Левски“ Дана Русева. 

 

Добави описание


„Дадох всичко от себе си“, коментира победената Поли, която е единствената емигрантка в тазгодишното шоу. След загубата тя се прибира в Лондон, където от няколко години е домът й.

 

Добави описание

 

„Може да живея в чужбина, но нося България в сърцето си“, каза развълнуваната певица на раздяла с шоуто и помоли Ваня да ѝ прости за това, че преди седмица я обяви за лицемерна и прикрита.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9