Актуално В програмата

Певицата Поли Хубавенска излиза на дуел във „Фермата“

Добави коментар

Поли Хубавенска е поредната жена в риалитито „Фермата“, която ще трябва да защитава мястото си в шоуто на дуел в събота вечер.

Поли Хубавенска е поредната жена в риалитито „Фермата“, която ще трябва да защитава мястото си в шоуто на дуел в събота вечер. Тя бе избрана от фермера на седмицата Петър, според когото певицата допринася в най-малка степен за общата работа в стопанството.

 

Добави описание

 

„Целта ни тук е да изградим една мечта, да създадем домакинство от нулата. Моят избор се основава само на коефициента на полезна дейност на всяка от жените. За Поли водещото е как влияе емоционално на хората. Иска да сме приятели, да хапваме, да пийваме, да се веселим. Но ние сме тук, за да изпълним една мечта. Изборът ми е безпристрастен, бих номинирал и най-близкия си човек тук, ако не се труди достатъчно“, коментира пилотът, според когото много от участниците нямат реална преценка за себе си и това, което правят.


Поли не скри изненадата и обидата си от мнението на част от групата и обясни, че това, което прави тя не е по-малко важно от приноса на останалите фермери.

 

„Полезен си, когато чукаш пирони или си най-деен в кухнята? Аз не мисля така. Смятам, че това, което аз умея да правя – да давам храна за душата, не е по-малко важно“, обясни Поли, която често е обвинявана, че отделя твърде много време на външния си вид.

 

Добави описание


Тази вечер победителката в конкурса „Мис Бикини“ ще избере съперничката си на Арената сред останалите жени в стопанството, но без Мария, която спечели имунитет от дуел в седмичната битка. 

 

„Поли може да е много напомпана от вдигането на тежести, но не е достатъчно пластична“, коментира художничката Антония, която очаква народната певица да я предизвика на Арената и дори се хвана на бас с Дана, че именно тя ще е втори дуелист в събота вечер.

 

Добави описание

 

Тази седмица фермерите имаха възможност да изгледат за първи път видеовизитките на всеки от групата, което предизвика бурни емоции у Даяна Ханджиева. Актрисата чак сега видя годеницата на Йордан и разбра, че те са обвързани от година и половина. След първоначалното притеснение, двамата изясниха отношенията си и си легнаха един до друг, а на сутринта се събудиха прегърнати.

 

Добави описание

 

„Днешната сутрин беше по-различна от останалите заради шока, който всички изпитахме от визитките и това, че осъзнахме, че живеем с хора, които тотално не познаваме. Сега вече имам едно наум от това, което видях“, лаконично коментира красивата актриса.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева спечели „Фермата“ 6 и чек за 100 000 лева

Даяна Ханджиева напусна „Фермата“ 6 седмица преди големия финал на 12 декември

Даяна Ханджиева отива на дуел във „Фермата“

Милена Станджикова напусна „Фермата“ за втори и последен път

Двама мъже се борят за сърцето на Даяна Ханджиева във „Фермата“