Архив VIP Brother

Певицата Йоана напусна Къщата на VIP Brother 2013

Добави коментар

Във вторник, 29 октомври от 20:00 часа по Нова ТВ - Ирина Флорин показва ново амплоа в страстен танц

В понеделник вечер Йоана напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013. Певицата прие изключително емоционално своето излизане от шоуто след оспорваната битка между нея, Мариан Кюрпанов, Ирина Флорин и Мишо Шамара.

Певицата Йоана напусна Къщата на VIP Brother 2013

„През това време за всички имаше Господ, за нас имаше само BIG Brother” сподели Йоко за живота в Къщата, който за разлика от реалния свят, се подчинява на други правила.

Във вторник, 29 октомври зрителите на Нова ТВ ще видят изключително променени Съквартиранти.

Добави описание

Консервативната и педантична Ирина Флорин ще скъса с изградения до този момент образ, показвайки едно различно лице. Изпълнителката на „Цвят лилав” ще се развихри до такава степен, че ще се впусне в изпълнение на екзотичен и провокативен танц. Тя ще се превърне в душата на партито пред смаяните погледи на досегашните си съюзници и от основен герой в лагера на Мира, Ирина ще стане силен съюзник и нов любимец на останалите. Как ще се впише Ирина в новото амплоа, ще разберете във вторник, 29 октомвриот 20:00 часа във VIP Brother 2013. 

В Медената фабрика на BIG Brother 2013, работливите „пчелички“ отново ще трябва да оставят решенията за живота в Къщата на кралицата майка Пламен Медаров.  Като част от Мисията за определяне на седмичния бюджет, BIG Brother ще подложи кралицата на тест. Всяко грешно решение на Пламен ще води до съкращения в бюджета, които могат да доведат даже до символична сума, непосилна за седмичните разходи на Съквартирантите.

Ще поддържа ли Ирина духа на промяната и дали на Пламен ще се наложи да оцелява сам в една враждебна среда, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа, само по Нова ТВ.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза