Архив Music Idol

Петнайсет годишна хип-хоп изпълнителка потресе журито на Music Idol

Добави коментар

Петнайсет годишна хип-хоп изпълнителка потресе журито на Music Idol. Благовест Аргиров ще бъде гост-звездата на шоуто в Пловдив.
Петнайсет годишна хип-хоп изпълнителка потресе журито на Music IdolБлаговест Аргиров ще бъде гост-звездата на шоуто в Пловдив

Седемнайсет души от Бургас си осигуриха място за втората фаза на Music Idol.

Прослушването се превърна в истиснко приключение за журито. Мария, Фънки, Дони и Тони Димитрова трябваше да си почиват след  смях предизвикан от изпълненията на някои от кандидатите. В безспорен хит се превърна песента за „Буболечката” изпята от 19 годишния Георги Станков от Несебър. Още с влизането си при журито Георги започна с няколко минутно обръщение към роднини и приятели, на които посвети явяването си на кастинга.

Изпитващите останаха потресени от авторска песен на млада хип-хоп изпълнителка от Сливен. Женя Кубадинска изпълни песента си „Ненормална” по средата, на която беше прекъсната от журито заради изключително бруталния текст на парчето. 15 годишното момиче беше придружавано от майка си, която беше запитана от журито дали знае какви песни пее детето й. Почувствала се неловко Женя заяви, че е готова да се откаже от музиката си. Какво още се случи – зрителите ще видят в един от първите епизоди на шоуто.

Друг от кандидатите пък гледа на карти на жуирто. Според това, което видя в тях Стоян Йорданов беше сигурен, че ще премине в следващия етап на шоуто. Журито обаче показа, че „дарбата” на 17 годишния младеж от село Безмер е просто самовнушение, което не му помага в пеенето.

ирландката Лорен Марч продължава за втората фаза на Music Idol

Индонезийският кандидат за музикална слава не успя да впечатли журито въпреки, че беше заложил на атрактивни костюм и песни. За разлика от него ирландката Лорен Марч продължава за втората фаза на Music Idol. Тони Димитрова остана изключително очарована от изпълнението на 15 годишната чужденка на песента ѝ „Ах, морето”.

В края на седмицата екипът на Music Idol ще отпътува за Пловдив, където на 7-и и 8-и февруари ще се проведе предварителното прослушване на талантите. Кастингът ще зпочне от 9.00 часа, в събота,в хотел „Тримноциум”. Гост звезда на шоуто в града под тепетата ще бъде Благовест Аргиров. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер