Актуално В програмата

Петя Павлова и ДесиСлава в моден дуел в “Модерно”

4 коментара

Тази събота в “Модерно” по bTV ще се срещнат в моден дуел – поп изпълнителката Петя Павлова и поп-фолк дивата ДесиСлава.
Тази събота в новото предаване за лайфстайл и мода “Модерно” по bTV ще се срещнат в моден дуел две чаровни дами – поп изпълнителката Петя Павлова и поп-фолк дивата ДесиСлава.

Петя Павлова и ДесиСлава в моден дуел в “Модерно”


Темата, от която те ще трябва да се вдъхновят в състезанието е “Ангел и Дявол”.
Задачата на двете певици ще бъде да покажат своето виждане за стил с помощта на двамата стилисти на «Модерно» Тути и Добри. След обиколка по магазините Петя и Деси ще представят първо своите “ангелски”  визии.

поп-фолк дивата ДесиСлава


Винаги усмихнатата водеща Радост Драганова ще надникне в гардероба и на двете певици, за да разкрие какви всъщност са техните модни предпочитания и как са се изменяли през годините. Ще стане ясно защо Петя се е вдъхновявала от “Flash Dance” и как Деси е съчетавала колан с черешки и R&B плитки. Зрителите на предаването ще надникнат заедно с Радост на долния рафт в “звездните” гардероби на конкурентките, за да видят дрехи от зората на кариерите им. 

поп изпълнителката Петя Павлова

Преди публиката в студиото да реши кой ще спечели титлата “Моден диктатор на седмицата” Петя и Деси ще представят своите “дяволски” визии, а техните помощници,  стилистите Добри и Тути ще обяснят как и защо са подбрани сетовете им. Коя ще бъде победителката в дуела, зрителите ще разберат тази събота, от 10:00 ч. в “Модерно” по bTV. PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Модерно

„Модерно” се завръща в ефира на bTV с Галена без дрехи

Христо Гърбов в „Модерно” на 3 март по bTV

Радина Кърджилова и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно”

Алекс Раева и Спенс за секса на първа среща - в „Модерно"

Актрисата Деси Бакърджиева гостува в „Модерно” – тази събота, 19 ноември по bTV