Актуално В програмата

Петър Вучков предизвиква Ники Кънчев в „Стани богат”

Добави коментар

Алекс Сърчаджиева и Васил Василев – Зуека повдигат завесата над „Dancing Stars” и „Като две капки вода”

Какво означава думата „кашкавал”? С този въпрос водещият на „Минута е много” Петър Вучков ще предизвика водещия на „Стани богат” Ники Кънчев в празничния епизод днес, 3-ти март.

В деня на националния празник на стола на богатството ще седнат две от емблемите на българската телевизия – Петър Вучков и вечният пътешественик и продуцент на рубриката „Атлас” Симеон Идакиев. Първият е лице на предаването „Минута е много” в продължение на повече от 30 години. Вторият пък, освен продуцент и водещ, е и автор на над 400 филма, посетил е над 120 държави на всички континенти, заклет авантюрист и пътешественик по душа. И двамата ще разкажат за началото на кариерата си и кой застава зад тях.

Защо Симеон Идакиев не е бил в Северна Корения и няма и намерение да отиде?

Какво е да пътуваш по цял свят без план и предварителни уговорки и как в студиото на „Стани богат” вечният пътешественик ще се опита да даде отговор на голямата мистерия – били ли са извънземните тук и дали именно те не са оставили гигантски знаци като фигурите в пустинята Наска?

Част от играта в „Стани богат” ще стане и трикратен победител в „Минута е много”.

Как ще се справят две телевизионни легенди с въпрос за Red Hot Chili Peppers и как ще се справи Ники Кънчев с отправеното му предизвикателство?

Алекс Сърчаджиева и Васил Василев – Зуека

Други две емблеми – на театъра и телевизионния екран, ще бъдат другата двойка в студиото на „Стани богат” утре – Алекс Сърчаджиева и Васил Василев – Зуека.

Водещата на „Dancing Stars” и водещият на „Като две капки вода” ще излязат заедно на „сцената” на „Стани богат”, за да повдигнат завесата над двете предавания и да признаят кое ги кара да се гордеят, че са българи.

Алекс Сърчаджиева и Васил Василев – Зуека

Какво ги задържа в телевизията в продължение на 13 и 24 години, кой им говори в слушалката и какво им казва? В името на най-новата благотворителна инициатива на Нова – Game changers, двамата актьори и телевизионни водещи ще се изправят срещу анимационните герои Мики Маус и Скуби Ду, цигуларката Ванеса Мей и „децата на сладкия картоф”.

„Стани богат” – 3-ти март, понеделник, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Петър Вучков , Николай Кънчев , Васил Василев – Зуека , Александра Сърчаджиева

Ники Кънчев, Маги Желязкова и Витомир Саръиванов играят на „Колелото на късмета”

Зуека стана баща на момченце

Александра Сърчаджиева води VIP Brother 2012

VIP Brother 2012 с двама водещи

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага