Актуално В програмата

Петър и Ирена са първите изгонени от зрителите на Big Brother 4

1 коментар

Петър и Ирена са първите изгонени от зрителите на Big Brother 4. Цветан плаче, съквартирантите изпращат изгонените с аплодисменти.

 

Ирена

 

Снощи, зрителите на Нова Телевизия решиха Петър и Ирена да напуснат къщата на Big Brother. Двамата събраха най-много негативни гласове и с резултат над 50 % за Петър и над 20% за Ирена се превърнаха в първите изгонени, чрез гласуване, съквартиранти. Те приеха спокойно изгонването си като Ирена нямаше търпение да се види с дъщеря си, а Петър, непосредствено след живото предаване, започна яростно да звъни по телефона. Той се обади първо на майка си, за да я поздрави за рождения ѝ ден, а след това и на още десетина приятели и познати.

 

Петър

Петър и Ирена
И двамата изгонени споделиха, че са много щастливи от участието си и не съжаляват нито за миг, прекаран в къщата или самолета. Ирена бърза да се прибере у дома и да прегърне дъщеричката си . На нея ѝ предстои тежък съдебен процес за ограничаване на достъпа на бившия ѝ съпруг до нея и три годишната им дъщеря Мирела. Красивата бургазлийка не е никак доволна от последното развитието на процеса от края на миналата седмица, когато тя, по изключение, беше изкарана от луксозната къща на Big Brother, за да се яви пред съда в Бургас. Причината за делото е в буйния нрав на бившия ѝ съпруг и навика му да влиза в ръкопашни схватки, от време на време, с вече екс-съпруга си.
Съставът на съда в Бургас реши, че няма достатъчно основания, за да ограничи съвсем достъпа на бащата и ще го накаже само с предупреждение, както и да се въздържа от насилие. Съдът изслуша само Ирена, тъй като бившия ѝ съпруг и неговият адвокат не се явиха в съдебната зала, а както разбрахме вчера от прякото телефонно включване на Калин(бившият съпруг на Ирена) в Малката Сестра, той дори не е знаел за делото . Съдебното решение не устройва Ирена и тя сподели пред Big Brother, че ще обжалва, а крайната ѝ цел е детето ѝ да живее без страх при нея, далеч от баща си.

Цветан плаче, а Косьо пее след номинациите.

Съквартирантите в къщата приеха доста тъжно изгонването на Петър и Ирена. Те изпратиха двамата с аплодисменти, а след напускането им всички стояха унили на канапето в хола и само Константин – Скобара припяваше акапелно ”Йовано, Йованке”. Даже терминатора Цветан толкова се разтрои от раздялата с Ирена и Петър, че се усамоти да си поплаче на спокойствие. По- късно през нощта, останалият сам Камен сподели с Таня, че Ирена много му липсва. Как ще се развият нещата за младия авто-маниак и плейбой от Плевен, след като двамата му най-близки съквартиранти напуснаха къщата? Към кого ще преориентира вниманието си и ще намери ли нови дружки? Предстои да разберем.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала