Актуално В програмата

Пет нови премиери показва Animal Planet в началото на септември

Добави коментар

Animal Planet е подготвил за зрителите си в България пет нови премиери, и то само през първата половина на месец септември.
Animal Planet е подготвил за зрителите си в България пет нови премиери, и то само през първата половина на месец септември.

Ваканционният сезон може и да е към края си, но място за отчаяние няма. Animal Planet е подготвил за зрителите си в България пет нови премиери, и то само през първата половина на месец септември. Вижте историите на хора, преживели едни от най-ужасяващите ухапвания на животни. Проследете елитна полицейска част докато тя се бори с престъпността, благодарение на специално обучени кучета. Не пропускайте екипa на природозащитната организация "Си Шепърд Консървейшън Съсайъти”, чиято основна цел е на всяка цена да предотврати убиването на китове. Вижте историята на мъж, прекарал живота си с мечки гризли и се забавлявайте с лудориите на четирногите клиенти на кучешкия фризьор от Бевърли Хилс.  

За първата половина на месец септември Animal Planet представя пет премиери:

Ухапан – понеделник, 7-ми септември, 22:00 ч.Ухапан – понеделник, 7-ми септември, 22:00 ч.

От сухите пустини на югозападните щати до смъртоносните води на Австралия, трите изцяло нови серии на "Ухапан" представят жертвите на най-страшните, почти смъртоносни, ухапвания в света.

Вижте, за да се убедите сами.

Всеки едночасов епизод показва истински кадри и видео материал, за да пренесе зрителите максимално близо до ухапването. Историята на всяко ухапване разкрива ужасяващите последици от навлизането на смъртоносни токсини в човешкото тяло.

Кучета-полицаи – вторник 8-ми септември, 22:00 чКучета-полицаи – вторник 8-ми септември, 22:00 ч.

В Сейнт Пол, Минесота елитна полицейска част от специално обучени кучета-полицаи се бори с престъпността.   Взводът на Сейнт Пол е един от най-старите, най-развитите и без съмнение най-добрите спец части в Америка. 21 кучета и техните треньори попадат в изключително опасни ситуации – претърсват сгради, преследват заподозрени и търсят наркотици и експлозиви. Камерите денонощно следват взвода докато неговите членове арестуват престъпници и правят улиците на Сейнт Пол по-чисти с всеки следващ задържан.

На война за китовете – сряда 9-ти септември, 22:00 ч.На война за китовете – сряда 9-ти септември, 22:00 ч.

„На война за китовете” проследява двете страни в една битка. Ловът и търговията на китове и непрестанната борба на екипа на природозащитната организация „Си Шепърд” и доброволците към нея да предотвратят незаконния улов. Сериалът документира тримесечното пътуване на групата през ледените води на Антарктика. Всяка седмица ще се впускате в изпълнено с адреналин приключение и ще наблюдавате как природозащитниците се борят срещу считания за нелегален лов на китове. Вижте агресивния отпор на японците срещу природозащитниците от "Си Шепърд". Всичко това се случва в открито море – там където международните закони се интерпретират по различен начин от различните държави и организации.

Човекът, живял сред гризли – четвъртък 10-ти септември, 22:00


На война за китовете – сряда 9-ти септември, 22:00 ч.


„Човекът, живял сред гризли” документира съжителството между Тимъти Тредуел и мечките гризли в Аляска – съжителство, довело до преждевременната му смърт. Заснет в необятната дива пустош на Аляска мини-сериалът показва неизлъчвани кадри от десетилетието преди смъртта на Тредуел през 2003 г.

Кучешкият фризьор от Бевърли Хилс – понеделник, 12-ти септември, 19:00 ч. Кучешкият фризьор от Бевърли Хилс – понеделник, 12-ти септември, 19:00 ч.

Артист Нокс, обявен за „Кучешки фризьор на годината” 2008, използва наградата си от 50 000 долара и мобилния си фризьорски салон, за да постигне мечтата си – да се превърне във фризьор на домашните любимци на звездите. Докато Артист ожесточено се бори, за да изгради звездната си клиентела, той трябва да свикне и с мисълта, че той сам вече се е превърнал в звезда.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Човекът, живял сред гризли , Ухапан , На война за китовете , Кучета-полицаи

"На война за китове" - четвърти сезон

Карл Лагерфелд не харесва Одри Тоту