Сериали Теленовели

Перла

Има много коментари

Животът на главната героиня Инджи се променя изцяло, когато чичо ѝ съобщава по телефона, че богатото и известно семейство Садоглу я е избрало за своя бъдеща снаха.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.


оригинално заглавие Gumus

В ролите: Къванч Татлъту, Сонгюл Йоден, Гюнгьор Байрак, Екрем Бора, Тарък Юнлюоолу, Лачин Джейлан, Джюнейт Чалъшкур, Сердар Орчин, Айча Варлъер, Сойдан Сойдаш, Севинч Гюршен, Фунда Илхан, Хикмет Карагьоз, Елиф Акшар и Сема Мумджу

Режисьори: Тарки Алпагут, Кемал Узун

Перла

Животът на главната героиня Инджи се променя изцяло, когато чичо ѝ съобщава по телефона, че богатото и известно семейство Садоглу я е избрало за своя бъдеща снаха. Инджи е влюбена в сина на Садоглу - Мехмет - още от дете и с обаждането на чичо ѝ се сбъдва най-голямата ѝ мечта. Тя се премества в Истанбул изпълнена с очакване да започне нов живот с мъжа, когото обича.

ПерлаМеждувременно в тежка катастрофа Мехмед загубва приятелката си, с която е бил в продължение на 6 години, въпреки неодобрението на родителите си. След трагедията Мехмет затваря сърцето си за любовта и започва да води абсолютно безсмислен живот ден за ден. Една вечер той се забърква в побой и неговият дядо го спасява.

От този момент нататък Мехмет започва да изпълнява всичко, което дядо му пожелае, включително това да се ожени за Инджи, въпреки че сърцето му не е готово за нова любов. Преди сватбата обаче Мехмет променя решението си и избягва, в резултат на което болният му баща умира от инфаркт. Мехмет е принуден да се завърне, за да управлява бащиното си наследство.

След като Инджи най-накрая се омъжва за любовта на живота си, тя научава по трудния начин, че бракът не е толкова прекрасен, колкото си го е представяла. Тя трябва не само да спечели любовта на Мехмед, но и да се справи с интригите на свекърва си и снаха си.

Перла
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Перла сериал , Перла

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug)

Пълната версия на „Перла” по „Диема Фемили”

Къванч Татлъту рекламира националния авиопревозвач на Турция

Повторение на турския сериал "Перла" по bTV