Сериали Криминални

Пери Мейсън | Perry Mason

Добави коментар

Новият HBO сериал “Пери Мейсън“ с участието на носителите на Еми Матю Рис и Татяна Маслани с премиера на 22 юни

Премиерната дата за България на „Пери Мейсън“ с Матю Рис и Татяна Маслани е 22 юни.

 

Добави описание

 

Драматичният криминален сериал е адаптация на HBO по бестселъровата поредица на Ърл Стенли Гарднър за едноименния адвокат-детектив. В ролята на Мейсън влиза носителят на Еми Матю Рис, който е и продуцент на сериала. Създатели на адаптацията са Ролин Джоунс и Рон Фицджералд, а сред изпълнителните продуценти е и Робърт Дауни Джуниър. Сезонът разказва историята в 8 епизода.

 

Добави описание


Действието на сериала се развива през 1931 г в Лос Анджелис. Докато останалата част от страната се бори с икономическите трудности от Голямата депресия, то този град процъфтява. Нефт, олимпийски игри, говорещи снимки и евангелистки плам… и един казус с отвличане на дете, който се оплита. Случат на десетилетието чука на вратата на адвоката по наказателни дела Пери Мейсън, а в  безмилостното преследване на истината той намира път за изкуплението на собствените си грехове. “Всеки преследва своя цел и всички са виновни“.

 

Добави описание

 

В актьорския състав освен Рис ще видим Джон Литгоу (Интерстелар, На гости на третата планета, Короната), Татяна Маслани (с награда Еми за Orphan Black), Лили Тейлър (Аризонска мечта) и Робърт Патрик (Терминатор 2).
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пери Мейсън