ТВ анонси TLC

Перфектната сватбена визия се превръща в реалност с „Какво се крие под воала“ по TLC

Добави коментар

Новата поредица на TLC ще ни запознае с няколко бъдещи булки, способни на всичко, за да изглеждат съвършено в сватбения си ден

Всяка булка мечтае да изглежда и да се чувства красива в сватбения си ден, тъй като той е най-важния момент от живота ѝ. 

 

Премиерната поредица „Какво се крие под воала“ отвежда красотата на булките на следващото ниво, където всяка пъпка и петно се превръщат в недопустимо несъвършенство. Най-новите лечения и процедури са по-достъпни от всякога, а смелите бъдещи булки ще се подложат на пластични корекции и няма да се спрат пред нищо, за да се справят със своите най-големи  несъвършенства във външния си вид. Дългият път, който извървят към перфектната визия, ще проследим в „Какво се крие под воала“ от 19-и януари, в 21:30 часа по TLC.

 

 

От импланти в гърдите до операция на носа, всеки епизод проследява емоционалния стремеж на булките към съвършенството, докато те се подготвят за най-важния ден в живота си. Всички те поемат страхотен риск по пътя към сбъдването на своята мечта.

 

Добави описание

 

Но дали всичко това има смисъл и дали резултатите няма да се окажат катастрофални,вместо идеални само няколко седмици преди пътя към олтара, където най-накрая всяка булка ще се разкрие пред младоженеца?

 

Добави описание


Всичко трябва да бъде перфектно в техния специален ден, а визията им – безупречна. Дали в стремежа си да постигнат тази цел, няма да превърнат сватбения ден в един голям кошмар, или приказката им ще се превърне в реалност? Премиерната поредица „Какво се крие под воала“ обещава множество емоционални моменти, драстични корекции и взискателни булки от 19-и януари, в 21:30 часа по TLC.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Какво се крие под воала