Актуално В програмата

„Пази се от живите мъртви“ се завръща с четвърти сезон на 16-ти април ексклузивно по AMC

Добави коментар

Днес AMC съобщи, че оригиналният сериал “Пази се от живите мъртви” („Fear the Walking Dead”) на AMC Studios ще се завърне с четвъртия си сезон с ексклузивна премиера по AMC в понеделник, 16ти април, в 05:00 ч.

Днес AMC съобщи, че оригиналният сериал “Пази се от живите мъртви” („Fear the Walking Dead”) на AMC Studios ще се завърне с четвъртия си сезон с ексклузивна премиера по AMC в понеделник, 16ти април, в 05:00 ч., едновременно с премиерата в САЩ, след което премиерният епизод ще има повторение в същия ден в 00:00 ч. Премиерата на следващите епизоди от новия сезон на сериала ще се бъде в 4:00 и 23:00 ч. всеки понеделник от 23ти април.


В сезон 4 на “Пази се от живите мъртви” ще видим света на Медисън Кларк (Ким Дикенс) и нейното семейство през други очи – тези на Морган Джоунс (Лени Джеймс), който влиза в историята от света на “Живите мъртви”. Близкото минало на героите се смесва с несигурното настояще на борба и открития, по време на което те срещат нови приятели, врагове и заплахи. Те се борят един за друг, един срещу друг и срещу легион от неживи, за да изградят някакво съществувание под смазващата тежест на живота си, който се разпада. Ще има мрак и светлина, жестокост и милост; героизъм, корист и страх – всички те ще се стоварят в новата реалност на “Пази се от живите мъртви”.


Продукция на AMC Studios, „Пази се от живите мъртви“ е с изпълнителни продуценти Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чамблис и Иън Голдбърг, както и разбира се Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро.  Новият четвърти сезон ще съдържа 16 епизода, втората половина от които ще бъде излъчена по-късно през 2018 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пази се от живите мъртви

Кои са героите в премиерния сезон 6 на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври

"Пази се от живите мъртви" - летен маратон. Всеки понеделник от 23.00 ч.

Кои са героите в сезон 5А на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

AMC ще заснеме пети сезони на сериалите "Пази се от живите мъртви" и "Обадете се на Сол"!