Актуално В програмата

Паулина отстрани Борис в тежка елиминационна битка

Добави коментар

В една от най-тежките силови битки на Арената през този сезон на „Игри на волята: България“, Паулина успя да покаже, че волята е от ключово значение в най-екстремния формат.

Тя успя да отстрани един от фаворитите за голямата награда Борис. Двамата воини дадоха всичко от себе, но предимството, което Паулина закупи и нечовешката сила, която показа, се оказаха решаващи за победата.

„За първи път на тази Арена не мога да се зарадвам на победата. Борис показа на всички ни, че е изключително достоен, има огромно сърце и притежава всички качества на необикновен човек“, през сълзи каза Паулина след битката.

Борис не успя да скрие разочарованието си, но поздрави дамата за честната победа и призна, че е в тази игра е била по-добра от него.

„Не бях готов да си тръгна – исках да остана и имам какво да покажа. Много съм впечатлен и щастлив от това как се представи Паулина и съм разочарован от себе си, но не може всеки път да сме победители. Понякога се губи и трябва да го приемаме с достойнство. На Арената научих толкова, колкото през по-голямата част от живота си. „Игри на волята: България“ ще остане в сърцето, душата и съзнанието ми завинаги“, сподели Борис преди да напусне Арената на почетното седмо място.

Водещият Димо Алексиев изненада всички в Резиденцията с неочаквана нощна битка, за която воините трябваше да бъдат готови веднага. В тъмнината на нощта, осветена само от огньове, те се изправиха в последната битка за имунитет в третия сезон на „Игри на волята: България“. Този път триумфът бе за Неделчо и той се превърна в първия полуфиналист, а на последно място остана Елизабет.

В последния номинационен съвет всички участници използваха останалите си грошове. Въпреки сметките на бившите Приключенци, Андрей изненада всички. В края на съвета, когато гласовете не бяха в негова ползва и той трябваше да застане в битка срещу Елизабет, ултрамаратонецът извади Сабите на спасението. Пред смаяните погледи на останалите, той използва силата им и даде още два гласа за Стратимир.

Стратимир или Елизабет ще присъедини на полуфинала към Неделчо, Паулина, Андрей и Симеон? Какво ще се случи на Арената? Каква изненада очакват всички полуфиналисти утре? – не пропускайте да видите утре вечер в 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България

Започват снимките на четвъртия сезон на „Игри на волята: България“

Андрей е големият победител в третия сезон на „Игри на волята: България“

Големият победител от „Игри на волята: България“ ще стане ясен утре

Рабухчиев е първият отпаднал финалист в „Игри на волята: България“

Паулина спечели имунитет в първата индивидуална битка в Игри на волята