ТВ анонси ТВ анонси

Пътуващата кухня на Джак Стайн | Inside The Box with Jack Stein

Добави коментар

Присъединете се към Джак Стейн в неговата първа международна готварска одисея, по време на която готвачът изследва истинското значение на кулинарния обмен. Премиера на 17 януари по 24 KITCHEN

Присъединете се към Джак Стейн в неговата първа международна готварска одисея, по време на която готвачът изследва истинското значение на кулинарния обмен.

Великобритания притежава някои от най-хубавите и исторически ястия в света, които обаче не са се променили особено през вековете. Джак решава да се потопи в историята на десет от най-популярните британски рецепти, приготвяйки своя модерна версия на тях в дома си в Корнуол. След това ги  разпространява в десет различни града по света, където тези ястия не са никак популярни.

Във всеки град Джак се потапя в културни и кулинарни преживявания и с помощта на местен готвач бива предизвикан да създаде нова версия на рецептата, която ще се разпространява от град на град, заедно с мобилната му кухня, която го следва по света.

Докато някои от ястията биват обикнати, други определено стават обект на порицания, но Джак и неговата кухня ще се носят из пътищата, моретата и небесата, за да разберат кое от двете ще бъде.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътуващата кухня на Джак Стайн