Актуално Какво ще се случи...

„Пътят на честта“: Неочаквано завръщане и крайни решения тази седмица

Добави коментар

Злата свекърва Бонка става още по-безмилостна в предстоящите епизоди на сериала

Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22:00 часа по NOVA едно неочаквано завръщане ще обърка плановете на много от героите и ще ги постави в ситуации, които ще нарушат досегашния им ритъм на живот. Тази изненада, пълна с лъжи и фалшиви усмивки, ще бъде донесе радост на част от персонажите, а други ще тласне към ярост, спонтанни решения и недомислени ходове.

Епизодите в седмицата преди големия финал на „Пътят на честта“ ще бъдат белязани от крайните решения на главните герои. При част от тях става въпрос дори за човешки животи и за избора, пред който са поставени заради досегашни уговорки, тъмни сделки, жажда за отмъщение или безизходица.

Подобно решение ще вземе и Начо, изцяло подтикнат от лошотията и безобразното държание на собствената си съпруга. Бонка, разбира се, няма да бъде съгласна с неговия избор и ще покаже злобата си в невиждани досега размери. Реакцията и действията ѝ ще бъдат безскрупулни и безмислостни. В тяхна жертва ще се превърне именно добрият ѝ съпруг, който дори не осъзнава на какво е способна любимата на всички зрители Бонка.

На фона на тези събития Мария и Жаклин ще получат оставените от Симеон пликове. Съдържанието им ще повдигне у тях още повече въпроси за изчезването на Симеон и ще накара Мария да потърси съдействие за неговото издирване. Междувременно Жаки ще получи още едно романтично предложение от любимия си Киро.

Какво ще е то и дали тя ще приеме?  - отговорът ще стане ясен тази седмица от понеделник до сряда в 22;00 часа по NOVA!

 

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​