Актуално Какво ще се случи...

„Пътят на честта“ - финал

Добави коментар

Финалният епизод на първи сезон на сериала „Пътят на честта“ ще бъде излъчен на 19 декември
 
Финалният епизод на първи сезон на сериала „Пътят на честта“ ще бъде излъчен на 19 декември

На 19 декември (четвъртък) предстои дългоочакваната развръзка в „Пътят на честта“. Най-запалените фенове ще имат възможността да гледат финалния епизод на първи сезон на голям екран заедно с любимите си герои от сериала няколко часа преди ефирното му излъчване. Прожекцията ще се състои в Cinema City - Paradise Center от 19:00 ч., а билетите вече са в продажба.

В продължение на три месеца историите в „Пътят на честта“ вълнуваха зрителите на NOVA. В 52 епизода сериалът повдигна актуални обществени въпроси, като най-обсъжданите в социалните мрежи бяха: отглеждането на дете от самотен родител, проблемите при отглеждането на тийнейджъри, домашното насилие, различията в ценностите на поколенията, историите от Прехода и стремежа за превръщането на сивия бизнес в легален, паралела между живота в малкия и големия град.

Драматичната история на Кера (Силвия Петкова) и малкия Мартин (Александър Спиров) не остави безучастни зрителите, които обикнаха много от героите на сериала, а други намразиха.

Образът на най-злата свекърва в телевизионния ефир Бонка (Галя Александрова) и лошият брат Димитър (Благовест Благоев) се превърнаха в нарицателни. Със своите ярки превъплъщения в сериала се откроиха актьорите: Ивайло Захариев, Любомир Петкашев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, София Маринкова, Симеон Лютаков, Гергана Данданова, Илиана Коджабашева, Петя Бончева, Веселин Анчев, Моника Иванова и други, както и младите таланти Найа Арсова и Георги Манов. 

Не пропускайте дългоочаквания финал на първи сезон на „Пътят на честта“ на 19 декември (четвъртък) от 19:00 ч. в Cinema City - Paradise Center и от 22:00 ч. само в ефира на NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​