Актуално В програмата

Първото си интервю за българска тв медия Анджелина Джоли даде за Канал 3

Добави коментар

Първото си интервю за българска тв медия Анджелина Джоли даде за Канал 3
водещата  на Канал 3 -Деси ЖабляноваПред водещата  на Канал 3 -Деси Жаблянова, която е специален пратеник на медията в Кан  застанаха световните звезди    Анджелина  Джоли и Джак Блек, които са на филмовия фестивал  за да представят новата серия на култовата анимация –Кунг-фу Панда 2 .

В ексклузивното интервю за българската медия Анджелина Джоли  сподели, че  за да обичаш другите първо трябва да обичаш себе си ! Джак Блек затананика българска народна песен   и изуми както пратеничката на Канал 3, така и самата Анджелина. Двамата споделиха интересни факти около реализацията на филма .

Как живее едно от най- известните семейства в света -  Брад Пит и Анджелина Джоли и кой, какво харесаха в българката може да научите от интервюто им  за Канал 3, което се излъчва ексклузивно  в програмата.


Във филма “Кунг-фу панда 2?/ представен от форум филм България/ има много бойни сцени с всякакви животни. Въпреки това актьорите, които озвучават главните герои, заявиха че филмът не носи послание за насилие. Блек, Джоли и Дъстин Хофман заявиха, че той учи децата на уважение и въздържание, както и на сила. Продължението на хита от 2008 г. излиза в американските киносалони на 26 май, а в останалата част от света през лятото.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли минаха по синия килим на „Господарка на злото“ в Лондон

Представяне на „Господарка на злото“ в Лондон

Анджелина Джоли поднася дар за сетивата с новия трейлър на Господарка на злото

Нова песен на Лана дел Рей за фентъзи приключението "Господарка на злото"

Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Вивиан - заедно в първия трейлър на “Господарката на злото“