Архив VIP Brother

Първите осем съквартиранти са в къщата на VIP BROTHER в очакване на Парис Хилтън

Добави коментар

Тази вечер, 15 септември един след друг, в Къщата на VIP Brother 2013 влизат Съквартирантите, които в настоящето издание на шоуто са по-провокативни от всякога.

Тази вечер, 15 септември един след друг, в Къщата на VIP Brother 2013 влизат Съквартирантите, които в настоящето издание на шоуто са по-провокативни от всякога. 

Сред тях има хора,  които ни карат да сме горди, че сме българи и такива, които предизвикват изключително полюсни емоции. Ставайки част от VIP Brother 2013, всеки един от Съквартирантите доброволно се съгласява да бъде пред критичната оценка и всевиждащите погледи на зрителите на Нова ТВ - 24 часа в денонощието! Какво ще ни покажат и ще докажат ли мнението, което имаме за тях досега? Този сезон, VIP Brother ще разкрие тайните им!

Социологът Мира Радева и партньорът ѝ - Ивайло Станчев, са първите двама участника, прекрачили прага на Къщата на VIP Brother 2013.

След тях в шоуто влезе Съквартирантът, който се описва като най-известния рапър в България – Мишо Шамара.

Първата изненада на Big Brother в предпремиерния лайв е младият и предприемчив Пламен Медаров, който бе представен на участниците като успешен бизнесмен в Австралия и Нова Зеландия.  Той ще бъде тайният агент на зрителите в Къщата с отговорни тайни мисии, които ще му възлагат феновете на предаването.

Първата си задача Пламен получи от Big Brother - да накара политическите опоненти Мира Радева и Мишо Шамара да се прегърнат.

Следващият Съквартирант е политикът националист Павел Чернев. С влизането му  стартира  и втората тайна мисия на Пламен - да предложи на Чернев  да приеме в своята партия следващия Съквартирант, синът на Цар Киро -  Ангел Рашков.

Третото изпитание пред Пламен е да убеди следващите двама съквартиранти – фолк певицата Лияна и модела и актьор Мариан Кюрпанов, че си отиват като двойка.

Осмият и последен участник, представен на първия лайв на VIP Brother 2013, е златното момиче на България -  Станка Златева. Тя влезе в Къщата под бурните аплодисменти на публиката, за да докаже на зрителите, че не е по-различна от тях. Четвъртата, последна за вечерта провокация към марионетката Пламен Медаров е да ухажва Станка Златева. “Това няма да ми е трудно, защото аз наистина я харесвам” - призна, внедреният от Big Brother агент в Къщата.

Кой влезе във  VIP BROTHER 2013?

Мира Радева и Ивайло Станчев
Години: Тя на 55, той на 40
Професия:  Тя е социолог, той строителен предприемач.

Мира е позната в публичното пространство като човек, който „събира мълниите”. Не се страхува да казва истината. Не се примирява и не се предава. Често се конфронтира.
Влиза заедно с мъжа до нея - четиринадесет години по-младия Иво. И двамата се определят като много ревниви.
Влизат в Къщата на VIP Brother заедно, защото за седем години никога не са се разделяли. Иво влиза заради нея. Мира смята, че може да бъде боец и да се справи с тази тежка ситуация. За нея VIP Brother е огледало и най-големият ѝ страх е какво ще види в отражението след това.

Михаил Михайлов - известен като Мишо Шамара
Години: 40
Професия: рап певец

Определя себе си като най-известния рапър и върл противник на кабинета „Борисов“. Записвал е със световно известния рапър Snoop Dogg. Не му пука, че хората го мислят за простак. Горд е, че е българин. Намира себе си за прекалено първичен и стъпил здраво на земята. Той е на мнение, че в една рап песен можеш да чуеш много по-важни неща, отколкото ако слушаш лекции в университета. Образованието, според него е ясла за овце. Влиза в Къщата, за да видят зрителите истинската му същност. Смята, че в Къщата ще се опитат да го предизвикат и да изкарат демоните от него. Ще му е трудно да се раздели със семейството и децата си за толкова дълго време.

Лияна
Години: 33
Професия: поп фолк дива
За нея знаем: Краката ѝ са дълги 113см.
Попфолк певица,  известна още с големите скандали в личния си живот. Често наричана „вещица”. Мисли за себе си, че ако е живяла през Средновековието, е щяла да бъде изгорена на клада. Признава, че е наранила много хора. Обича свободата. Мечтае за мъж, който да се радва на успехите ѝ и да се гордее, че има силна жена до себе си. Влиза във VIP Brother, за да разкрие истинската  си същност. Надява се зрителите да видят този образ, който приятелите и близките ѝ обичат.
Иска да изчисти преекспонирания си медиен образ, да излезе от него и да накара хората да я харесат. Ако успее с това, ще приеме себе си като истински победител.
Има едно дете с баща кюрд.

Станка Златева – Златното момиче на България
Години: 30
Професия: Спортист, световен шампион, олимпийски шампион, жива легенда

Има пет световни, пет европейски титли и две втори места от  Олимпийски игри. За нея животът е борба. Чувства се длъжна на много хора – родители, треньори и близки. Никога не забравя откъде е тръгнала и  винаги се завръща в родното си село. Прави всяко нещо с много любов. Любовта за нея е нещо много трудно. В момента няма човек до себе си. Влиза в Къщата, за да разберат зрителите, че не е по-различна от всички останали. За нея е много по-лесно да отиде на първенство, отколкото да влезе в Къщата.

Павел Чернев
Години: 44
Професия: Политик
За него знаем: Народен представител в 40-то Народно събрание

Лошото момче на българската политика. Националист, работи с националистическите формации на ВМРО и Атака. Влиза във VIP Brother, за да си изясни позициите:  „Какво става с България днес и къде са децата на България? Целта му е: „Хората да възприемат  национализма като нещо нормално, ежедневно и необходимо за България“. Лесно спори, когато срещу него има твърдоглавци. Основният му принцип в живота е Яворовият стих:  „С благ благувам - вера зарад вера, с враг врагувам - мера според мера”

Ангел Рашков- син на Кирил Рашков.
Години: 46
Професия: Принц
За него знаем: Има многолюдна фамилия; завършил е в Кеймбридж

Принадлежи на стара ромска фамилия. Завършил образованието си в България, а след това университет в Кеймбридж със специалност Английска филология. Не претендира с благородническата си титла. За него благородността се крие в прошката. Носи пръстен с царски символ, подарен на специална церемония от католическия орган.
Кирил Рашков е първият, който застава против купуването на ромските гласове. Мечтае за общество като американското, защото няма дискриминация. За него Къщата на VIP Brother е малко общество, в което иска да подложи на изпитание толерантността на  участниците. Влиза в Къщата, за да покаже истинския образ на неговото семейство, а не този, който е наложен от  медии и политици.

Мариан Кюрпанов
Години – 33
Професия – световен топ модел

Топ модел и актьор, от осемнадесетгодишна възраст  е на сцената. Живял е в Америка, Италия и Франция. Снимал е за Шанел,  Долче и Габана, Филип Морис. Срещал се с Роби Уийлямс, Депеш Мод , Джерами Куайт. Животът му предлага непрекъснато изненади. Определя се като хиперактивен, обожава  екстремните спортове - спортни мотори, сноуборд, кайт сърф,  т.е. всичко, в което има тръпка и адреналин. Според него не е лесно да си красив мъж. Не обича много да го свалят жени. Няма половинка в момента, харесва жени с характер и то  красиви. Любовта за него е едно сърце изхвърлено на различни места на земята, които непрестанно се търсят. Влиза във VIP Brother, за да потърси любовта. Ще флиртува в Къщата само ако има човек, който да го накара да се почувства специален.


Пламен Медаров
Години – 30
Професия – предприемач
За него знаем – Милионер, натрупал е състояние в Австралия и Нова Зеландия, познава Ръсел Кроу, Кайли Миноуг и Кейт Бланшет

Известен в Нова Зеландия със славата на успял бизнесмен и бохем, малко познат в  България. Познат на Кайли Миноуг и е един от спонсорите на нейно турне от 2011 г. Емигрира на 18 г. и на двадесетгодишна възраст вече започва бизнес в Нова Зеландия. Определя себе си, като човек осъществил  американската мечта. Позитивист, не си поставя цели, следва интуицията и прави това, което иска. Предприемчив,обича да действа и да рискува. Обича хубавите  партита и големите сметки. Харесва да е VIP. Продал е бизнеса си в чужбина и иска да инвестира в България. Има интереси в сферата на медиите и иска да закупи няколко ТВ проекта, които да реализира в България. Смята, че няма да има проблеми в Къщата. Бързо създава приятелства, иска да забавлява хората, обича да разказва вицове и да имитира хора. За някои може да бъде и дразнещ. Мрази интригите, лъжите и провокациите. Влиза в Къщата, за да бъде 100% себе си. Има стратегия, но няма да я сподели на този етап.
 

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза