Кино

Първи кадри от новия филм за Джеймс Бонд 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ

Добави коментар

Дългоочакваният първи трейлър на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ загатва за новата мисия на легендарния британски агент...
Дългоочакваният първи трейлър на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ загатва за новата мисия на легендарния британски агент, но без да разкрива твърде много от историята, която ще видим по кината и в IMAX на 26 октомври тази година. Една от тайните остава ролята на злодея, в която очакваме да видим носителя на „Оскар” Хавиер Бардем.

По-рано този месец цялата продукция посети колоритния Истанбул, който за трети път е сцена на филм за Джеймс Бонд. След „От Русия с любов” и „Един свят не стига”, екипът на режисьора Сам Мендес засне кадри от 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ в градовете Адана, Фетие и в самият Истанбул. Сред другите локации на филма са също Шанхай, Шотландия и Лондон
 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ

23-ят филм за чаровния агент на МИ6 отбелязва 50 годишния юбилей на най-дългата филмова поредица в историята на киното. В 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ Даниел Крейг отново е в ролята на агент Джеймс Бонд. Неговата лоялност към Ем (Джуди Денч) е подложена на изпитание след като я застигат тайни от миналото й. Когато МИ6 е атакувана, той трябва да проследи и елиминира заплахата, независимо какво може да му коства това в личен план.
 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ

Режисьор на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ е Сам Мендес, който заедно с кастинг директора на продукцията Деби МакУилямс откриват за голямото кино партньорката на Бонд Беренис Марло. Голям почитател на филмите за агент Бонд, Беренис е родена в Париж с наполовина азиатски произход. В интервю тя споделя, че макар да не може да разкрие повече от това, нейната героиня сексапилната и енигматична Северин не е французойка и няма да има типичния чаровен акцент.

 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ

Другите актьори от екипа, освен Даниел Крейг и Беренис Марло, са Наоми Харис, Ралф Файнс, Албърт Фини и Бен Уишоу.

007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ излиза в кината и IMAX на 26 октомври 2012 г.


Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Даниел Крейг , 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ

АДЕЛ записа песента за новия филм за Джеймс Бонд „SKYFALL™”

5 октомври 2012 г. е обявен за „Световен ден на Джеймс Бонд”

Фантастичният трилър „Нашествието” с премиера за България по bTV Cinema

Джеймс Бонд се завръща в 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ за първи път в IMAX