Архив Big Brother

Първа среща с мъжете от кастинга на Big Brother 4. Двама съквартиранти напускат къщата завинаги.

Добави коментар

Първа среща с мъжете от кастинга на Big Brother 4. Двама съквартиранти напускат къщата завинаги.
Умберто, Жени, Жоро и Константин
Тази вечер в живото предаване на Big Brother ще видим редовните елиминации, двама от номинираните съквартиранти ще си тръгнат от шоуто. Освен това ще станем свидетели и на първият етап от Big Brother кастинга, обявен миналата седмица.

Кастинг
Измина точно една седмица, откакто водещия Милен Цветков обяви, че Big Brother търси нови съквартиранти мъже, които да влязат в къщата. За изминалите седем дни близо 2000 души се записаха с надежда те да са следващите участници в риалитито. Само последният час от крайният срок за записване над 500 човека, пуснаха своите снимки и анкетни карти в сайта, www.bigbrother.bg . От всички записали се, екип на шоуто избра стотината най-атрактивни участници и предостваи техните анкетни карти и снимки на съквартирантките в къщата. Цяла събота и неделя, жените преглеждаха въпросници, гледаха снимки и обсъждаха записалите се мъже.

Днес на живото предаване от 20:00 ч., петнайсетте най-харесани от жените кандидати ще излязат на сцената на Big Brother. От студиото, чрез видео връзка, желаещите да станат част от шоуто, ще бъдат видени и препитани от съквартирантките.От техните отговори и поведение на сцената, жените ще решат, кои 10 да оставят за следващият кръг и кои петима да отпаднат още днес. Кастинга продължава цяла седмица, утре десетимата „оцелели” от днес ще преминат втори кръг. Така в сряда ще останат петима кандидати, а в четвъртък, отново на живо предаване, жените ще изберат кой от тези петима участници да стане техен съквартирант. Останалите четирима мъже, ще се борят за симпатията на зрителите, тъй като, също в четвъртък феновете на предаването ще решат, чрез смс гласуване, кой от тези четирима да бъде вторият нов участник в Big Brother 4.

Елиминация

Тази вечер, освен първи тур на кастинга за мъже ще разберем и кои от настоящите съквартиранти ще си тръгнат днес. Изминалите дни, много неща се случиха в къщата. След седмицата на Страшния съд, редиците на съквартирантите оредяха. Вместо това да сплоти останалите в къщата, то още повече изнерви обстановката. Именно изнервената обстановка провокира заговор една от вечерите. Жоро и Жени уговаряха останалата част от съквартирантите да гласуват на предстоящите номинации против Умберто и Константин. Тази уговорка и въобще коментари за номинации са абсолютно забранени според правилата на Big Brother. Той реагира мигновено и двамата заговорници, Жени и Жоро бяха наказани със служебни номинации. Техният план все пак успя, на последвалите, след два дни, номинации почти всички съквартиранти посочиха ,като най-неприятни португалеца Умберто и бившият наркозависим Константин – Скобара. Така днес за оставане в къщата се борят Умберто, Жени, Жоро и Константин, а зрителите решават кои ще останат и кои двама ще си тръгнат днес.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала