Актуално Какво ще се случи...

Парушев и Емил в яростна надпревара в "All Inclusive"

Добави коментар

Трагикомично съревнование, слънчеви надежди и неподозирани открития очакват героите от “All Inclusive” в новия епизод на сериала.

Трагикомично съревнование, слънчеви надежди и неподозирани открития очакват героите от “All Inclusive” в новия епизод на сериала тази седмица. Голяма изненада дебне новоназначения управител на хотела – Йордан Парушев. След злепоставящата случка с напиването му пред гостите на комплекса предната вечер, той изпитва огромен срам и не смее да погледне никого в очите. За капак утрото му ще стане по-тежко, защото е посрещнат от едър и агресивен възрастен мъж, който е дошъл да защити честта на дъщеря си. Каква е причината за пристигането му и какви забавни недоразумения ще се завихрят? В ролята на разярения баща зрителите ще видят актьора Ивайло Калоянчев – син на легендата на българското кино Георги Калоянчев.

 

Добави описание


Дългоочакваният рожден ден на Вики настъпва и тя се чувства щастлива, защото нейните родители изглежда са сключили примирие. В специално организираното тържество всичко изглежда перфектно, докато не се случва нещо съвсем неочаквано, което обръща събитията с главата надолу. Започва най-щурото и непредвидимо състезание, което ще реши съдбата на яростната битка между Емил и Парушев. Залогът е висок – който загуби надпреварата, си тръгва от хотела завинаги.
Междувременно Евдокия не може да се примири с присъствието на бившия си мъж – сигурна е, че той крие нещо и се е върнал с подли подбуди. Тя решава тайно да провери стаята му и прави шокиращо откритие, което ще промени намеренията на цялото семейство. Какво разкрива Евдокия и как ще реагират Елена и Леонид на изненадващия обрат? 

 

Добави описание


Надя и Мартин са в търсене на “пъпа на света” – мистично място около Велинград, малко над езерото “Клептуза”. Там се пресичат 24 меридиан и 42 паралел и според легендите точно тази контактна точка е връзката между небето и земята, където се осъществява обменът на информация между горния и долния свят. На мястото, от което, според древните, тръгват всички пътища, Надя ще чуе от своя любим новина, която най-малко е очаквала. Как ще продължи връзката им от тук нататък – ще стане ясно в новия епизод на “All Inclusive” – този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

В програмата:

20:00 30.09.2023
Тв програма NOVA