Актуално В програмата

„Параграф BG” тази събота от 12:00 часа по ТВ2

Добави коментар

Опасно ли е да си журналист в България? Над този въпрос ще протече дискусията в студиото на седмичното коментарно предаване на TВ2 „Параграф BG” тази събота от 12:00 часа.
Водещият Георги ЛюбеновОпасно ли е да си журналист в България? Над този въпрос ще протече дискусията в студиото на седмичното коментарно предаване на TВ2 „Параграф BG” тази събота от 12:00 часа. Защо у нас бият неудобните и докога показните акции срещу свободата на словото ще остават ненаказани? Темата ще коментират Стояна Георгиева, главен редактор на агенция Mediapool и журналистите Бойко Станкушев, Сашо Диков и Георги Атанасов. Ще видим репортаж от протеста на журналистите срещу насилието, в който ще чуем мненията на Анна Заркова, Иво Инджев, Александър Иванов от Frog news и др. колеги.

През седмицата агентите на ДАНС бяха особено активни. Те атакуваха и българския футбол в лицето на задържания член на изпълкома на БФС и зам.-шеф на ДАМС Иван Леков. Докъде се простира корупцията във футбола се захвана да разбере и прокуратурата. Не само най-запалените футболни фенове ще очакваме с мнение за това има ли продадени мачове в нашето първенство.

След лятото – време за равносметка: как приключи туристическият сезон и защо българите бойкотираха родното море? В третата част на предаването към журналистите ще се присъедини Поли Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм. Водещият Георги Любенов ще очаква зрителите на телефона на предаването - (02) 800 52 52 по време на живото излъчване, за тяхното впечатление за качеството на обслужване по морето, за собствеността на сградите там, предприемчивостта и тоновете бетон.

„Параграф BG” се излъчва всяка събота от 12.00 часа само по ТВ2 Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Параграф BG с Георги Любенов

Диана Радева

Нов водещ на Параграф BG за август