Актуално В програмата

Параграф BG - 14 юни

Добави коментар

Гостите в студиото на Георги Любенов ще коментират най-значимите теми от седмицата и ще отговарят на зрителските въпроси. - Параграф BG, 14 юни

В медийното ток-шоу на TВ2 „Параграф BG” тази събота ще гостуват Светла Петрова, водеща на предаването „Сеизмограф” по bTV, журналистката от в. „Новинар” Фани Чоджумова, главният редактор на „Телеграф” Владимир Йончев и Георги Атанасов, главен редактор на спортния сайт www.sport1.bg.Гостите в студиото на Георги Любенов ще коментират най-значимите теми от седмицата и ще отговарят на зрителските въпроси. Има ли начин да спре купуването на гласове по време на избори? Защо вотът се превръща в търговия и подмяна на свободната воля?

В предаването ще стане дума и за битовите скандали на етническа основа – казусът Захарна фабрика за пореден път разгорещи страстите в обществото. Къде да бъдат изселени лошите роми?

През седмицата научихме нови сведения за агенти на ДС, които този път уличиха писателите Вера Мутафчиева и Георги Данаилов. Също така стана ясно, че скандалният с поведението си бивш главен прокурор, а сега посланик – Никола Филчева – вече иска да се връща в България. Омръзнало му в Казахстан.

И все пак най-голямата новина от седмицата си остават вълненията в ЦСКА. Драмата сред феновете, ръководството на отбора и ръководството на БФС ескалира. Как държавата трябва да се меси във футболните страсти управлението на спорта?

Всички тези въпроси зрителите ще могат да коментират на живо в ефира на TВ2 на телефон 800 52 52.

„Параграф BG” се излъчва всяка събота от 12.00 часа само по ТВ2

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър