Актуално В програмата

"Папарашки" снимки на Петя Велкова от „Жълтини” на Кaнал 3

2 коментара

"Папарашки" снимки на Петя Велкова от „Жълтини” на Кaнал 3
Смелата чаровница Петя Велкова (грееща от априлската корица на „ Плейбой”) бе изловена от наш репортер пред огледалото в спалнята на апартамента на хотела да се наслаждава тайно на моделите.

По време на екскулзивните снимки на банските костюми Zа Zа водещата от „Жълтини” на Кaнал 3 Петя Велкова без колебание заряза за секунди камерата и микрофона по време на работа и изпробва няколко актуални модела за сезон пролет – лято 2008.

Докато стилистите на фотосесията Силвия Стойчева и Теди Велинова на горния етаж напътстваха топмодела Екатерина Дунева как да позира пред фотографа на мъжката библия Дилян Марков, тв водещата тайно се промъкна до стаята с единствените селектирани бански и се втурна в романтични проби. Красивата репортерка търсела нов бански костюм за предстоящия летен сезон и не устояла на изкушението да пробва някой от моделите от новата колекция на марката Za Za.

„Завиждам благордно на Екатерина Дунева за професионализма и възможността перфектно да представя пред фотообектива тези модели и нямах сили да се въздържа, за да изпробвам и аз, въпреки че бях поканена от Наско Лазаров тук да отразявам мейкинга на фотосесията” сподели самата Петя Велкова от светското предаване „Жълтини” на Канал 3.

Снимки и текст от: Erogance media/PRoFile Agency PR

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жълтини