Актуално Какво ще се случи...

Пълната версия на „Перла” по „Диема Фемили”

Добави коментар

„Диема фемили” започва на 14 януари излъчването на пълната версия на сериала „Перла”. Всяка събота и неделя ще гледаме по три от общо стоте 90-минутни епизода на сагата.
„Диема фемили” започва на 14 януари излъчването на пълната версия на сериала „Перла”.

Всяка събота и неделя ще гледаме по три от общо стоте 90-минутни епизода на сагата.


Пълната версия на „Перла” по „Диема фемили”

Продукцията, който проби пътя на турските сериали към Близкия изток,

вече продадена в над 30 държави

Наред с арабските страни, някои от бившите съветски републики и повечето балкански държави, романтичната история на Мехмет и Инджи е купена от тв канали и в някои западноевропейски държави като Германия, Австрия и Швейцария, и набира и все повече почитатели на азиатския пазар начело с Япония.

Британският вестник „Гардиън” писа, че сериалът „Перла”, чиито зрители в арабския свят счупиха всички рекорди, достигайки 80 милиона, е довел до

приток на арабски туристи в Турция

Броят на арабските туристи, посетили Турция,  се е повишил с 33 на сто за една година, след излъчването на сериала от арабския канал МВС, който се гледа също в Северна Африка и Персийския залив.

Преди това туристите предпочитали да разглеждат джамии и исторически места, а след „Перла” най-голямата атракция станала вилата на семейство Шадоглу в един от най-скъпите истанбулски квартали Кандълъ, на азиатския бряг на Босфора. Само за година тя била посетена от над 300 хиляди туристи, въпреки таксата от 50 долара на човек.

Вилата Абуд Ефенди е построена по времето на Османската империя в средата на 19-и век от арменски архитект за богат банкер.

Сградата, оценена сега на 45 милиона долара

е сменила няколко собственици, а според турските медии в скоро време ще бъде превърната в бутиков хотел.

„Перла” направи известни двама от най-популярните сега турски актьори – Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден. Артистичната кариера на Татлътуг,  дотогава скъпо платен модел в Париж, след като през 2002 г. става Best Model of Turkey и Best Model of the World, започна от „Перла”, която му донесе  изключителна слава в страните, където се излъчва. Според карикатура в саудитски вестник съвременните болести са три: луда крава, птичи грип и Къванч Татлътуг.

Нарекоха Къванч  Брат Пит на Близкия изток, а напоследък  в Туитър и Фейсбук  го сравняват с Джоузеф Морган от „Дневниците на вампира

Пълната версия на „Перла” по „Диема фемили”


За да участва в „Перла”, Къванч започна да взима уроци по актьорско майсторство, но вече е звезда номер 1.

Преди две години той получи наградата „Златната пеперуда”  за най-добра мъжка роля в „Забраненият плод”, а с епизодичната си роля в „Езел” и с играта си в един от най-нашумелите в момента сериали в Турция „Кузей, Гюней” спечели похвалите на критиката.

Сонгюл Йоден, която е четири години по-възрастна от Къванч, е театрална актриса. Тя се снима в телевизията от 2001 г., но  „Перла” я направи истинска звезда и ѝ откри пътя към игралното кино.

Сега  Сонгюл участва в турски вариант на „Отчаяни съпруги”

заедно с още три популярни и в България актриси –  Джейда Дювенджи (Бену от „1001 нощ”), Бену Йълдъръмлар (Фикрет от „Листопад”) и  Йозге Йоздер (стоманената принцеса от „Мелодия на сърцето”).

В екипа на „Перла” са Айча Варлъер, която изпълни главната роля в „Любов назаем”, Фюсюн Ербулак
, позната от „Любов назаем" и „Пламъкът на сърцето", филмовият ветеран Екрем Бора, чието първо филмово участие е през 1956 г., известната певица и актриса Гюнгьор Байрак.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сонгюл Йоден , Перла сериал , Перла , Къванч Татлъту

Първи трейлър на новия сериал на Къванч Татлъту

Турската актриса Сонгюл Йоден се омъжи за втори път (снимки)

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“

Един от най-успешните турски сериали „Север Юг“ от 23 август се завръща в българския ефир