Сериали Драма-комедии

Паднала от небето| Drop Dead Diva

Добави коментар

Младата и сексапилна, но повърхностна блондинка Деб Добкинс загива при автомобилна катастрофа. След смъртта си обаче, тя не попада нито в Рая, нито в Ада....

Младата и сексапилна, но повърхностна блондинка Деб Добкинс загива при автомобилна катастрофа. След смъртта си обаче, тя не попада нито в Рая, нито в Ада, а е върната на земята от пазителя на портите Фред.

Освен това Деб се връща към живота не в красивото си тяло, а в това на току-що загиналата, пълна, интелигентна и трудолюбива юристка Джейн Бингъм.

Паднала от небето| Drop Dead Diva

Тя запазва всички спомени от досегашния си живот, но получава и ценните познания на адвокатката. Не стига, че трябва да се мъчи с това ново тяло, но я чакат и съдебните дела, които е водила Джейн.

Нещата се усложняват още повече, когато бившето ѝ гадже Грейсън Кент започва работа в същата юридическа фирма...

Въпреки първоначалния си ужас, Деб започва да открива значението на вътрешната красота, докато преосмисля миналото си, научавайки повече за предишния живот на наследеното си тяло и как Джейн е била третирана, когато е била жива.

Главни герои:

Паднала от небето| Drop Dead Diva

Джейн Бингъм  – Джейн Бингъм е пълна, но брилянтна юристка, в чието тяло се крие духа на сексапилен модел (Деб Добкинс).
Грейсън Кент – След внезапната смъртта на своята приятелка Деб, Грейсън започва работа в юридическата фирма, именно където работи и Джейн. Дали той ще се влюби в Джейн, въпреки че не знае, че душата на Деб е в нея..
Стейси Барет – Стейси е най-добрата приятелка и съквартиранта на Джейн. Тя е и единственият човек от стария живот на Деб, който знае, че тя сега обитава тялото на пълната адвокатка Джейн. Бившият модел и актриса започва и нова професия, след като изобретява нов десерт – половин торта/ половин пай.
Ким Касуел – Ким Касуел е адвокат, чието желание е да стане партньор в юридическата кантора и е оставил малко време за своите приятели. Докато е трябвало да работи с истинската Джейн, различията в техните стилове често ги поставят в противоречие. След връзката си с адвоката, партньор, Джей Паркър, Ким научава, че е бременна.. но дали Паркър ще бъде до нея в отглеждането на тяхното дете?

В ролите Джексън Хърст, Кейт Ливери, Ейприл Бълби, Джош Стамберг, Бруки Елиът и др.

Сценарист на "Drop Dead Diva" е Джош Берман.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Паднала от небето