Актуално В програмата

Падна втора маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Добави коментар

Калин Вельов е вторият участник, който си тръгва от третия сезон на „Маскираният певец“.

© NOVA / Красена Ангелова

Известният музикант успя да заблуди членовете на Панела и да поддържа мистерията до последния момент.

„Искам да блогодаря на целия екип и на всички зрители. Много ми беше трудно да се скрия и да не се смея. Предизвикателство беше да скрия латино същността си и да не мога почти да се движа“ сподели Вельов за задачата да вдъхне живот на Куфарът.

Панелистите Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев не познаха коя известна личност се крие и зад втората паднала маска. Техните предположения водеха към актьорите Филип Аврамов и Станимир Гъмов, както и към журналиста от сутрешния блок на NOVA Румен Бахов.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
© NOVA / Красена Ангелова

Нови битки развълнуваха зрителите на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир! Букетът се изправи срещу Гъбарко, Порцеланът влезе в двубой с Госпожицата, а в епична тройна битка участваха Носорогът, Прилепът и Куфарът. Детективските умения на Панела отново бяха подложени на изпитания и сред заподозрените се чуха имената на Дара Екимова, Милица Гладнишка, Михаела Маринова, ALMA, Сантра, DJ Дамян, Георги Симеонов – JJ, Орлин Павлов, Иво Димчев и други.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
© NOVA / Красена Ангелова

Докато напрежението за последната битка се покачваше, сцената бе завладяна от още една маска от предишния сезон на „Маскираният певец“! Този път под костюма на Златния се криеше не Кристиан Кирилов, а победителят от втория сезон на формата - Борислав Захариев – Боби Турбото. „Много се радвам, че имам отново възможност да съм на тази сцена. Искам да кажа, че много обичам всички от Панела”, сподели Боби за участието си в предаването тази вечер. Звездните следователи се затрудниха от подвеждащия отговор на маската и отново не познаха актьора. Сред предположенията им се оказаха имената на Ивайло Захариев, Ненчо Балабанов и Шеф Манчев.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на още грандиозни битки. Кой срещу кого ще се изправи? Коя ще е предстоящата гост-маска и кой ще се крие под нея? Коя ще бъде третата свалена маска в третият сезон на „Маскираният певец“? – отговорите предстоят следващата събота (2 октомври) от 20:00 часа по NOVA.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Падна петата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна четвърта маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна третата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Марта Вачкова: „Маскираният певец“ е една голяма игра“

Tретият сезон на „Маскираният певец“ стартира тази събота