Архив Survivor

Пачека признаха Николай Мартинов за най-добрия играч в Survivor:Островите на перлите

2 коментара

Пачека признаха Николай Мартинов за най-добрия играч в Survivor:Островите на перлите
В лагера на Мого Мого цари пълно лицемерие

Пачека признаха Николай Мартинов за най-добрия играч в Survivor:Островите на перлите

След загуба в играта за имунитет и отказа на Живко от оцеляването Пачека се мобилизираха до краен предел, за да спечелят поредното изпитание за имунитет. Двете племена избраха по шест души, които бяха вързани около подвижна конструкция. Целта пред тях беше да изминат специално лабиринтово поле с пет препятствия за възможно най-кратко време. Печели племето, което първо стигне до финала. И този път Николай Мартинов изработи брилянтна стратегия, която помогна на племето му да премине през трасето буквално за около 3 минути. Така Пачека не оставиха никакъв шанс на зелените и отнесоха в лагера си кафе, лакомства, кафеварка, чай и полагащите се на жените вещи – бански. След загубата в лагера на Мого Мого назряха скандали. Силвия Димитрова хвърли вината върху останалите членове на племето и заяви, че Николай е наистина страхотен стратег. За сметка на това в тяхното племе няма човек, който да прави стратегии, но за сметка на това всички участват в коалиции и интриги.

За първи път Пачека бяха на едно мнение. Оранжевите признаха, че за пореден път Николай ги води към победата.
Веднага след играта членовете на Пачека получиха още един повод за празненство. Здравко и Гавазов бяха избрани от племената си за поредния дуел. Двамата се изправиха един срещу друг в логическа игра. В специално поле бяха разположени 100 кокоса, като всеки от тях имаше право да взима от един до три от тях. Печели този, който вземе последния, останал в полето кокос. Тактиката на Гавазов изглеждаше абсолютно сигурна, но в крайна сметка боксьорът не успя да преброи ходовете си и взе два кокоса наведнъж, което на практика направи Здравко победител. Въпреки че Вальо много рано вдигна победоносно ръце, накрая все пак той наведе глава, след като разбра каква тактическа грешка е допуснал. Само за един ден освен с храна Пачека се сдобиха и с още една газова лампа и трион, за да могат да подобрят условията в лагера си. Освен всичко Здравко получи правото и да вземе кокосите в лагера си. Въпреки победите членовете на Пачека отново не успаха да намерят правилния подход един към друг. В лагера избухнаха поредните подозрения и скандали с Николай Мартинов. Янита и Евгения споделиха, че бащата на близначките е скрил фъстъци и тайно от останалите ги хапва на скалите край лагера. В крайна сметка Ники заяви, че всъщност е ял от собствената си дажба. Единствените доводи на двете момичета се базираха на изострените им сетива в следствие на глада и те споделиха, че са подушили мириса на фъстъци.
Въпреки нападките Николай не престана да се грижи за племето – след като сутринта се залови да прави керемиди от бамбук, вечерта той започна да майстори спалня, в която според думите му ще могат да спят само избрани членове на племето.

В днешния епизод двете племена ще се изправят в битка за имунитет. Николай Мартинов ще изненада жените в Пачека с поредното си изобретение, а в лагера на Мого Мого ще настъпят нови интриги.

Още Survivor новини:

  • Гергана Савова представи България на световното първенство по боди фитнес и клутуризъм в Санта Сузана, Испания.

    Гери

    Гери попадна сред 15-те полуфиналистки в категория над 163 см. Общо 300 участника са демонстрирали своите тела по време на световните финали. Това е първо участие на сървайвърката на форум от такъв ранг.
  • Победителката от първото българско издание на Survivor Нели Иванова е вече част екипа на bTV. От седмица тя е на новото си работно място в отдел “Продукция” на телевизията и ще бъде пряко ангажирана с работата по реализацията на ключовите предавания на bTV.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Карин, Ганка и Зоран са финалистите в „Survivor: Скритият идол“

Спринтьорката Карин Околие е първият финалист в „Survivor: Скритият идол“

Самотният воин Александра отпадна от „Survivor: Скритият идол“ по bTV

Двама фаворити за победата отпаднаха от „Survivor: Скритият идол“ по bTV