Кино

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ на Marvel с нов трейлър и български плакат

Добави коментар

Железният човек, Черната вдовица, Тор – богът на гръмотевиците, Хълк, Капитан Америка и Ястребовото око се събират на голям екран в ОТМЪСТИТЕЛИТЕ

За пролетния кино сезон Marvel студио са подготвили на света истинско зрелище в 3D и IMAX 3D. Героите със свръхчовешки способности от популярния комикс на студиото, се събират в мащабната продукция ОТМЪСТИТЕЛИТЕ.

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ на Marvel с нов трейлър и български плакатВ новия трейлър на филма, режисьорът и сценарист Джос Уедън разкрива колко различен е всеки от героите в епичната битка за спасяването на света. „Железният човек” е самовлюбения плейбой и милиардер Тони Старк. „Черната вдовица” - съблазнителната, но опасна Наташа Романоф. Тор – Богът на гръмотевиците - решителен принц от Асгард. „Капитан Америка” е доблестният и сериозен Стив Роджърс. „Хълк” - притеснителният д-р Брус Банър, а  „Ястребово око” - самоотвержения Клинт Бартън.

Решителността на легендарния директор на международната мироопазваща организация ЩИТ Ник Фюри го води в инициативата да направи екип от герои с нечовешки способности и силно изразена индивидуалност. Да се изправят срещу заплахата грозяща Земята и срещу коварния план на Локи, брат на Тор, е основната мисия на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ. Дали ще успеят или ще им е необходима много по-мощна сила, ще стане ясно на големия екран на 4 май 2012 г.

Главните роли в ОТМЪСТИТЕЛИТЕ са поверени на също толкова зрелищен актьорски състав. Робърт Дауни Джуниър отново е „Железният човек”, а Скарлет Йохансон – „Черната вдовица”. Крис Еванс се завръща като „Капитан Америка”, Крис Хемсуърт като „Тор – Богът на гръмотевиците”, а Том Хъдълстоун като злият брат на Тор „Локи”. Джереми Ренър, който партнира на Том Круз в „Мисията невъзможна: Режим Фантом”, влиза в ролята на „Ястребовото око”, а на Марк Ръфало е поверена ролята на чудовищния „Хълк”. Другата дама в екипа ОТМЪСТИТЕЛИТЕ Коби Смълдърс на екрана е агент Мария Хил, част от екипа на директора на ЩИТ Ник Фюри, отново изигран от Самюъл Джаксън.

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ е създаден по популярната за много поколения серия комикси "Отмъстителите", издадена първоначално през 1963 г.
Историята е адаптирана от Зак Пен и Джос Уедън, който също е сценарист и режисьор на филма. Продуцент е Кевин Фейдж, един от ръководителите на Marvel студио.

Официалната премиера на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ е на 4 май 2012 г. в IMAX 3D и 3D кината в България и по света.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отмъстителите

MARVEL вселената в HBO GO се разраства до 19 заглавия

Скарлет Йохансон получи своя звезда на Алеята на славата

Световната гала премиера на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ събра целия звезден екип на продукцията