Сериали Теленовели

Отмъщението II / La revancha

1 коментар

Сестрите Соледад и Исабела са разделени след убийството на баща им. Те растат, без да знаят нищо една за друга – Исабела живее в разкош, осигурен от кръстника й, който я е осиновил, докато Соледад е отгледана от Провиденсия Сантандер – жената, която тя смята за своя майка.

La revancha, Венецуела, САЩ

Режисьор: Пепе Санчес (Pepe Sánchez)
Сценарист: Мариела Ромеро (Mariela Romero)
В ролите: Дана Грасия (Danna García), Хорхе Рейес (Jorge Reyes), Марсела Песет (Marcela Pezet), Хорхе Аравена (Jorge Aravena), Елус Пераса (Elluz Peraza), Хорхе Мартинес (Jorge Martínez), Патрисия Алварес (Patricia Álvarez), Алберто Маягоития (Alberto Mayagoitia)

Отмъщението II / La revanchaСестрите Соледад и Исабела са разделени след убийството на баща им. Те растат, без да знаят нищо една за друга – Исабела живее в разкош, осигурен от кръстника й, който я е осиновил, докато Соледад е отгледана от Провиденсия Сантандер – жената, която тя смята за своя майка.

Всъщност, добросърдечната Провиденсия обсипвала Соледад с искрена майчина обич, въпреки че била само нейна бавачка, когато малкото момиченце осиротяло. След като Провиденсия станала неволен очевидец на убийството на бащата на Соледад, тя избягала с детето, за да го предпази от подобна участ. Оттогава Соледад, неподозирайки за своята истинска самоличност, расте в скромен, но изпълнен с любов дом.

Отмъщението II / La revanchaОт друга страна Исабела знае какво се е случило с баща ѝ и чувства дълбоко в себе си, че по-малката ѝ сестра е жива. Това, което най-малко очаква е, че скоро ще се изправи срещу нея, откривайки не само сестрата, за която е копняла, но и съперница в любовта – любов, която ще бъде забранена и за двете.

Оказва се, че мъжът, който открадва сърцата на двете млади жени е Алехандро Арсиниегас – благороден млад доктор и син на Родриго Арсиниегас, злият човек убил бащата на двете момичета. Почти мигновено Алехандро се влюбва в Соледад, която, неподозираща нищо за злочестата връзка между техните две семейства, отвръща на неговата любов с гореща страст. Но Провиденсия знае истината и упорито се противопоставя на връзката между осиновената си дъщеря и членът на фамилия Арсиниегас.  А сега и Исабела ще се опита да ги раздели, планирайки отмъщение, в което Соледад има ключова роля.

Всичко се нарежда, така че да бъде унищожена любовта, породила се между Соледад и Алехандро. Но дори най-силната буря от омраза, която се разразява от жаждата за мъст, не ще бъде способна да заличи дълбоките чувства, които таят един към друг.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър