Сериали Романтични Сериали Драми

Откраднати мечти | Yarali Kuslar

Добави коментар

От създателя на международния хит „Намери ме“. Сюжетът на драматичната поредица „Откраднати мечти“ се върти около брат и сестра, разкъсвани между два свята - животът на улицата и този в луксозната вила на семейство Метеханоглу.

Мерием е силна, красива млада жена, която е прекарала последните пет години в отглеждането на своя „малък брат“ Йомер. Тя е решена да държи Йомер далеч от влиянието на безмилостния им пастрок Дурмуш и работи ден и нощ, за да го постигне. Опитите им да създадат нов живот в Истанбул поставя началото на верига от събития, които довеждат до кражбата на ценна кутия за бижута, собственост на влиятелния бизнесмен Левент…и биологичен баща на Йомер, който никога не е предполагал, че ще види някога отново сина си.

Завладяващата история на „Откраднати мечти“ и страхотната актьорска игра превръщат сериала в истински хит. Главната женска роля е поверена на неустоимата театрална и филмова актриса Гизем Аръкан. Пред камерата до нея застава Али Ясин Йозегемен, познат в родината си и извън нея с изявите си в успешни телевизионни проекти и участието си в турската версия на шоуто Big Brother. Вниманието на зрителите със сигурност ще привлече и най-младата звезда в сериала – Емре Мете Сьонмез, който с впечатляващата си игра допринася за необходимата емоционалност и дълбочина на историята.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.108 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.107 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.106 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.105 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.104 (NOVA) - какво ще се случи...