Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.11 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Йомер мисли, че сестра му не го обича. Вижте още какво ще се случи в еп.11 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 4 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Чита, момче, което работи за Текин, намира Йомер и го придружава до дома му. Йомер е на път да се прибере, когата чува Дурмуш. Той се скрива и подслушва разговор между Мерием и баща ѝ. Те говорят за него и Мерием казва на Дурмуш да забрави за Йомер. Бащата и дъщерята влизат в къщата. Йомер излиза от скривалището си и се чуди защо сестра му не го иска. Той я хвърля плюшената си играчка на земята. Момче, което работи за Текин се връща и предлага на Йомер да дойде с него. Мерием ги вижда. Тя се опитва да го извика, но баща ѝ влиза в стаята и тя се прави, че нищо не видяла. Мерием излиза навън. В двора тя намира изоставената играчка на брат си. Сега тя е сигурна, че наистина е видяла Йомер.

Междувременно Чита завежда Йомер в изоставена сграда и му казва, че всички го търсят. Той му предлага да остане в скривалището. Йомер го моли да не казва на Мерием къде е. Чита се съгласява и си тръгва и оставя Йомер сам.

Текст от potv.bg

Левент, седнал зад волана на автомобил, паркиран на улицата, наблюдава как Мерием се прибира вкъщи. Момичето притиска до гърдите си плюшената играчка, намерена в двора ѝ. Той подозира, че тя е отвлякла детето. Мерием влиза в къщата, сяда на дивана и, гледайки плюшената играчка си. мисли, че Йомер и се сърди. В този момент на вратата се чука. Мерием мисли, че Йомер. Оказва се Левент, който я пита къде е Йомер. Левент изтръгва плюшената играчка от ръцете на момичето, минава покрай нея и влиза в къщата. Ток проверява всички стаи и излиза. Той отново я пита къде е Йомер и посочва играчката. Тя казва, че Йомер не е влязъл в къщата и го моли да си тръгне. Той ѝ казва, че няма да ѝ позволи да използва Йомер и си тръгва.

Текин научава, че Чита знае къде е Йомер. Мерием търси брат си цяла нощ. Тя отива да говори с Айше. Дюрмуш подслушва разговора им.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...