Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.164 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент и Мелис определят датата на сватбата си. Мерием е с разбито сърце! Вижте още какво ще се случи в еп.164 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 20 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 163 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мелис не може да понася присъствието на Мерием в имението и се опитва да я изгони, като я обижда. Мерием губи самообладание и удря Мелис.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 164 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 20 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Доган и Мине решават да докажат невинността на Джемил пред Айше. Доган кани Оя на среща и моли Мине да запише признанието ѝ, че е заложила капан на Джемил. За тяхна изненада Оя, която е наясно с уловката, разказва на Доган коренно противоположна и потресаваща версия на Джемил за събитията.

Хюля решава да се отърве от Аслъ. Тя е убедена, че Бахадър е купил на любовницата си същата скъпа чанта, която тя е получила от него. Тя обвинява прислужницата, че я е откраднала.

В отношенията между Мерием и Мелис има постоянно напрежение. По настояване на брат си Левент решава да избърза със сватбата. За радост на Мелис сватбата ще се състои следващата седмица. Мерием е с разбито сърце. Въпреки че не може да се примири със загубата на любимия си, тя решава да остане в имението заради Улвийе.

Йомер строи от конструктора си робот и иска да го покаже на Улвийе, 
но вижда, че е заспала. Той нежно я целуна по бузата и като внимава да 
не вдиг...
Йомер строи от конструктора си робот и иска да го покаже на Улвийе, но вижда, че е заспала. Той нежно я целуна по бузата и като внимава да не вдига шум напуска стаята.

Действието се пренася в кухнята на умеенето, където Яшар казва на Аслъ, че тя трябва да поговори за бебето с Бахадър, а тя му отвръща, че никой не трябва да знае за бебето. Защото ако разберат ще ѝ го вземат веднага след раждането и моли Яшар да ѝ обещае, че няма да каже на никой. Яшар ѝ казва да не плаче, защото двамата ще намерят някакво решение.

Левент е в стаята си и си спомня думите на Мелис, която го укорява, че постоянно мисли за Мерием. Той става и отива до вратата на стаята на Мелис, но се отказва да влезе.

-Не се получава, Мелис! Каквото и да правя, всичко ме тегли към нея – говори си сам Левент.

Левент влиза в стаята на Йомер. Мерием се надига от леглото и застава пред него, като му казва, че е допуснала грешка и не е трябвало да го прави каквото и да ѝ е казала Мелис.

-Всеки на твое място би постъпил така. Чух всичко, което Мелис каза. Извинявам ти се от нейно име. Ще направя каквото е необходимо, за да се уверя, че това няма да се повтори.
-Мелис е твоя годеница, това е нейният дом. Може би ще е най-добре да си тръгна.

Улвийе се събужда и си спомня събитията отпреди пет години, когато Ефе е отвлечен. Тя изпада в ужас. Започва да крещи името на момчето с всички сили. Аслъ се втурва в стаята ѝ.

-Какво се случи? - пита Аслъ.
-Ефе! Къде е Ефе! - пита паникьосаната Улвийе. -Преди малко той беше тук, но сега не е!
-Всичко е наред, успокойте се. Веднага ще го доведа при вас.

Камерата се премества в стаята на Омер, където разговарят Мерием и Левент.

-Не искам да създавам разногласия между теб и Мелис – казва Мерием. -Докато съм тук, това напрежение няма да изчезне. И затова аз...
-Мерием, моля те, не говори, че ще заминеш- казва Левент. -Не виждаш ли колко много се нуждае майка ми от теб? Между другото, аз също.
-Помогнете!- изведнъж се чува викът на Улвийе. Мерием, Левент и Мелис се втурват към стаята ѝ.
-Ефе е изчезнал, няма го! Преди малко той беше тук, а сега го няма! - повтаря в отчаяние Улвийе. Левент ѝ помага да седне в един фотьойл, а Мерием присяда пред нея и казва със спокоен глас: -Ефе не е изчезнал, той е тук. Той се храни и скоро ще дойде. Не плачи, моля те! –
Казваш ли ми истината? Ефе не е изчезнал? Всички ме лъжат, но ти никога не лъжеш!
-Аз не лъжа - потвърждава Мерием. -Никога не съм ви лъгала. Ефе е тук. Виж, играчките му също са тук. Той ще дойде веднага след като приключи с яденето и ти ще се успокоиш, нали? Ела, ще ти помогна да легнеш и да си починеш. Ще станеш, когато дойде Ефе.

Следващата сцена се развива във всекидневната, където са Хюля и Мелис. Хюля седи на дивана, а Мелис се разхожда неспокойно напред-назад.

-Сега тя пак ще стане терапевт на Улвийе! – бясна е Мелис. Хюля я моли да се успокой! Не мога да се успокоя, како! Мерием прави всичко, за да си осигури място в тази къща, но най-много ме дразни, че Левент не го вижда!
-Мелис, наясно съм с всичко, заявява Левент, който се идва заедно с брат си. -Но ти не знаеш какво е състоянието на майка ми. Не само че не го виждаш, но и обиждаш Мерием! Бъди сигурни, че Мерием също иска да напусне тази къща и затова и тя, и аз сме обезпокоени от безсмисленото ти поведение. Майка ми вече се доверява само на Мерием, не виждаш ли това? Ето защо ще помоля Мерием да не си тръгва, да остане при нея и да ѝ помага. Дори ако трябва на колене ще я моля. Ясно ли е това? Мелис не отговаря нищо, а просто си тръгва и се сблъсква с Мерием, която е чула думите на Левент. Мерием им казва, че г-жа Улвийе е заспала, а тя ще отиде да види какво прави Йомер.

Хюля казва, че отива да си направи чай. Двамата братя остават сами.

-Левент, няма да се получи така. Мерием и Мелис под един покрив... Това е невъзможно. Знам, че Мерием е лекарството за майка ни в момента, но си струва да се погрижим малко и за Мелис. Слушай, Мерием означава много за теб и всички го знаем Тя е жената, за която някога си искал да се ожениш. Животът обаче ви е отвел в различни посоки. Сега носиш пръстен на ръката си, защото си се сгодил за Мелис. Ако се преструвате, че не съществува, това може да ви отведе на грешен път.

Левент отвръща на брат си, че е обещал на Мелис и казал на майка им, че ще спази обещанието си.

-Не може да се държиш така, Левент. Трябва ясно и твърдо да покажеше, че ще спазиш обещанието си. Заради вашата нерешителност всички страдат – казва Бахадър.
-Аз съм сгодена за Мелис! -казва Левент и вдига ръката, на която има пръстен. - Какво по-ясно от това? Мерием е тук само заради майка ни. Не разбирам защо Мелис не може да разбере това.
-Може би ще е най-добре, ако не протакате този ангажимент. В противен случай напрежението ще продължи и Мелис няма да може да се успокои – казва Бахадър.

Хюля си прави чай в кухнята. Аслъ влиза в стаята. Погледът на Хюля е привлечен от чантата ѝ - същата, която е получи тя от Бахадър. Аслъ пита Хюля, дали има нужда от нещо. Хюля ѝ отговаря, че ако има нужда от нещо ще се погрижи сама. Аслъ си тръгва, а Хюля си мисли, че Бахадър е купил чанта и на Аслъ и се заканва, че това няма да се размине на Аслъ!

Действието прескача на следващия ден. Левент влиза в стаята на Мелис, казва ѝ да се приготви, защото двама отиват на едно място.

Хюля скрива чантата си зад дрехите си в гардероба и отива при току-що събудилия се Бахадър и му казва, че Аслъ е крадла. Бахадър не може да повярва, че Аслъ е способна на това.
Действието прескача в ресторанта. Мине представя плана си на Доган, за да разубеди Айше и Джемил да се разведат.
-Айше не вярва, когато някой ѝ каже нещо. Тя трябва да го види със собствените си очи. Така че принуди Оя да признае всичко отново, а аз ще ви запиша. Когато Айше го види, ще повярва, че Джемил е напълно невинен.

В имението Улвийе, Бахадър, Хюля и Мерием седят на масата, за да закусват. При тях влизат Мелис и Левент, които току-що са се върнали.

-Левент, къде ходихте? - пита Бахадър.
-Левент ми направи чудесна изненада! - отговаря щастлива Мелис.
-Деца, какво става? - пита заинтригуваната Улвийе.
-Определихме дата за сватбата - отговаря сериозно Левент, по лицето му не се вижда дори капчица от радостта, която излъчва годеницата му.
-Сватбата ще се състои след една седмица - добавя Мелис.

Камерата ни показва Мерием, която, макар да знае, че това ще се случи в крайна сметка, е много тъжна.

–Скъпа, толкова малко време! Как ще успеем да стигнем навреме с всички приготовления? – пита Хюля, а Мелис я уверява, че ще се справят с всичко.
-Много добре правите, деца, като не се бавите със сватбата – казва Улвийе, което изненадва всички, мислейки, че тя е започнала да си спомня.
-Левент, трябва и на Ефе да купите костюм. Много добре ще изглеждате с него – баща и син в еднакви костюми – казва Улвийе и всички разбират, че тя не си е върнала паметта. Мелис и Хюля спокойно си отдъхват.
Междувременно Доган отново среща Оя в кафенето. Момичето усеща уловката и представя всичко така, сякаш Джемил наистина е изневерил на Айше с нея. Планът на Мине да сдобрят Айше и Джемил пропада.
Мерием изпраща Йомер на училище и разплакана се качва в стаята му.
-Защо всичко, трябва така да се случи? Аз повече не мога да оставам тук! – казва Мерием със сълзи на очи и посяга към чантата си, но си спомня за безпомощното състояние на Улвийе, който има само доверие на нея и разбира, че не може да си тръгне и се моли тя по-бързо да се оправи, защото няма сили да гледа как Левент ще се ожени за друга!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...