Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.148 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Хюля прави много гаден номер на Мелис. Всички разбират, че Мерием се е оженила за Текин, за да спаси Левент. Истината връхлита Левент като гръм от ясно небе… Вижте още какво ще се случи в еп.148 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 28 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

„Откраднати мечти“, еп.149 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Откраднати мечти“, еп.149 (Diema Family) - какво ще се случи...

Левент признава на Мерием, защо се е сгодил за Мелис! Мелис се досеща, че не друг, а Хюля е подменила видеата. Вижте още какво ще се...

В епизод 147 на турския сериал „Откраднати мечти“ Текин е мъртъв! Мелис умело се възползва от смъртта му и прави така, че Левент да се разочарова отново от Мерием и прогони от имението.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 148 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 28 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Хюля след като разговаря с Мерием и Мелис, започва да подозира, че пратката и писмото са поредният план на сестра ѝ. Обажда се в куриерската фирма и потвърждава подозренията си.

Айше моли Доган да ѝ помогне да намери къде да скрият Мерием.

В ръцете на Хюля попада видеозапис, в който Текин признава, че Мерием се е омъжила за него, за да спаси Левент.

Хюля дава идея на Мелис да направи видеоклип със снимки от детството на нея и Левент за сватбата.

Левент уволнява Оя, Джемил се надява, че така ще спечели отново доверието на Айше.

Мелис иска да се похвали с клипа, който е направила и кани всички да го видят. Тя е ужасена, когато вместо колаж от снимки, вижда заплахата на Текин към Мерием. Истината връхлита Левент като гръм от ясно небе. Той иска да говори с Мерием, но тя вече не е в имението.

Левент настига Мерием и я моли за прошка.

Мелис изпада в истерия, убедена, че е изгубила Левент.

Текст от potv.bg

В стаята на Мерием идва Йомер и я моли да гледат заедно анимационни филмчета, а тя му казва, че е много уморена и малко по-късно ще гледат.

-Тогава, може ли на телефона ти, да погледам филмчета? -Може, но само половин час? – отговаря Мерием. Йомер взема телефона на Мерием и излиза от стаята.
Текст от potv.bg

В следващата сцена Йомер гледа филмчета на телефона на Мерием в хола. Когато филмчето му не ще да се пусне, той моли Улвийе за помощ, но Хюля казва на свекърва си, че тя ще му помогне. Тя взема телефона от Йомер и преглежда последните съобщения и попада на запис от Текин. Хюля лъже Йомер, че батерията на телефона е паднала и да отиде при Аслъ и вземе зарядно.

Докато Йомер отива при Аслъ, Хюля слага слушалките на Йомер на ушите си и пуска видеото, където Текин заплашва Мерием.
Текст от potv.bg
Действието се премества в къщата на Джемил, където идва Доган. Айше 
разказва за проблемите на Мерием на Доган, Нериман, Мине и майка си и им
 казва...
Действието се премества в къщата на Джемил, където идва Доган. Айше разказва за проблемите на Мерием на Доган, Нериман, Мине и майка си и им казва, че трябва спешно да я скрият някъде.

Действието се връща в имението, където Хюля, Мелис и Улвийе седят на дивани.

-Искам да организирам нещо в началото на сватбата. Не искам това да е само музика – казва Мелис.
-Дойде ми една идея - взема думата Хуля. -Може би сте го виждали по сватбите, но нека направим нещо носталгично. Нека съберем твоите и на Левент снимки от детството и да направим видеоклип от тях, който да бъде прожектиран в началото на партито. Гостите ще видят какъв дълъг път сте изминали двамата до днес.

На Улвийе идеята на Мелис веднага ѝ допада.

-Ще се хареса ли на Левент? - пита Мелис. -Разбира се, че ще му хареса – отвръща Улвийе.
-Тогава ще имам нужда от вашата помощ, защото имам нужда от детските снимки на Левент – казва Мелис.
-Добре. Левент има толкова много снимки, че не знам кои ще изберем – казва Улвийе и двете с Мелис излизат от хола.
Камерата ни показва Хюля, която вече знае какво ще съдържа видеоклипа и със сигурност в него няма да има снимки от детството на сестра ѝ и Левент.
Текст от potv.bg

Йомер моли Мерием и Левент да му помогнат с домашното. Двамата с нежелание се съгласяват. В същото време Мелис и Улвийе избират детски снимки на Левент. Когато приключват с домашното на Йомер на Мерием се обажда Айше, който ѝ казва, че е намерила място, където да я скрият. Левент чува час от разговора и си мисли, че тя ще отиде при Текин.

Левент отива в компанията, за да поговори с Джемил. Той му казва, че ако Мерием иска да е с Текин, трябва да я пусне да отиде, защото всеки сам решава какво да прави в този живот…
В същото време в имението Мелис е доволна от видеоклипа, който е направила.
Текст от potv.bg
Действието се премества в компанията, където пристига Оя и влиза в кабинета на Джемил. -Що за човек си ти! Как можа да го направиш? – пита бесен Джемил.

-Направих го, защото ти ме накара да го направя – отговаря без грам вина Оя. -Защо го направи?! Какво искаш от мен?! -Искам те, Джемил, защото те обичам. Защо не го разбиращ? Ако не ме искаш, няма да бъдеш и с Айше. Казвай каквото искаш?

-Ще ти кажа, Оя - казва Левент, който току-що влиза в кабинета.
-Вземи това. Ти си уволнена! Ще получиш обезщетението си възможно най-скоро, в компанията ни няма място за хора като теб.
-Дадох ти шанс, но ти не разбра! Махнай се оттук! – ядосан Джемил ѝ посочва вратата. Оя си тръгва, разбирайки, че това е краят.
Текст от potv.bg
Следващата
 сцена се развива в имението. Мерием се обажда на Айше, че е готова и се
 сбогува със Йомер, който спи и носейки багажа си, слиза бавно п...

Следващата сцена се развива в имението. Мерием се обажда на Айше, че е готова и се сбогува със Йомер, който спи и носейки багажа си, слиза бавно по стълбите.
В хола са се събрали Бахадър, Левент, Улвийе, Хюля и Мелис, който са се събрали пред екрана на лаптоп. 
-Готови ли сте? - пита Мелис и след това пуск...
В хола са се събрали Бахадър, Левент, Улвийе, Хюля и Мелис, който са се събрали пред екрана на лаптоп. -Готови ли сте? - пита Мелис и след това пуска видеоклипа, но това, което се появява на екрана, не е видеоклип със снимките, а запис, който Ме
В хола са се събрали Бахадър, Левент, Улвийе, Хюля и Мелис, който са се събрали пред екрана на лаптоп. -Готови ли сте? - пита Мелис и след това пуска видеоклипа, но това, което се появява на екрана, не е видеоклип със снимките, а запис, който Мерием получил преди няколко дни от Текин.
Текст от potv.bg
Успоредно с видеото камерата ни показва, как в същия този момент Мерием напуска имението.
Успоредно с видеото камерата ни показва, как в същия този момент Мерием напуска имението.
„Скъпа, както виждаш, аз съм жив! Докато съм жив, трябва да спазиш обещанието, което ми даде. Не смей да кажеш на Левент истината. Не си мисли, че може да се отървеш от мен, защото скоро ще дойда за теб. Отсега нататък нещата ще бъдат различни. Досега те уважавах и нито веднъж не те докоснах, но отсега нататък всичко ще бъде така, както аз искам. Не забравяй, че се съгласих да освободя Левент от затвора, защото ти се съгласи да се омъжиш за мен, но ако този път не направиш това, което ти казвам, много добре знаеш какво ще се случи. Пази се, скоро ще дойда за теб. Липсваш ми, обичам те. Ще се видим.“

Текст от potv.bg

Камерата ни показва застиналия Левент, който се взира в екрана на лаптопа изпаднал в шок, въпреки че видеото вече е приключило. Близките му също са шокирани.

-Левент, чуваш ли ме? – притеснява се Улвийе за сина си. -Бахадър, направи нещо!
-Мамо, успокой се, това, което той преживя в момента, съвсем не е леко. Скоро ще дойде на себе си. – казва Бахадър. Мелис поглежда Левент в очакване на неговата реакция. Камерата ни показва Хюля, която изглежда много доволна.

Най-накрая Левент става… Мелис вика след него, но той не я отразява… Левент отива до стълбите за втория етаж и започва да вика името на Мерием, но Аслъ му казва, че Мерием току-що си е тръгнала.

Левент излиза като стрела навън. Вижда Мерием да върви по пътя. Той вика името ѝ…. Мерием спира, изпуска чантата си.
Текст от potv.bg
Тичайки Левент се приближава до Мерием. Той слага ръце на раменете ѝ, гледа я право в очите и я прегръща много, много силно.
Мелис излиза пред портите на имението, като наблюдава Мерием и Левент, тя изглежда така, сякаш току-що е загубила състезанието на живота си.
Текст от potv.bg
-Можеш ли да ми простиш, Мерием? - пита Левент.

-Да ти простия? - Мерием не разбира какво става.

-Знам всичко, Мерием. Разбрах всичко!

-Аз, нищо не разбирам – отвръща тя.

-Знам, че си се жертвала за мен и си страдал много. Знам, че си се омъжила за Текин само, за да остана жив.

-Откъде знаете това?- пита изненадана Мерием.

-Гледах видеото, което ти е изпратил Текин. И не само аз, а всички в имението го видяха!

-Но... Как е станало това? - пита Мерием, без да знае дали това, което ѝ се случва, е реалност или просто сън.

-Не знам. Всичко, което знам, е, че си невинна и си страдала, заради мен – казва Левент, като отново силно прегръща Мерием, а сърцето на Мелис се разбива на хиляди парчета.

Левент казва на Мерием, че знае, че тя не е била никога с Текин и я моли да ѝ прости за всичко, което и е наговорил.

Текст от potv.bg

Камерата се премества в имението, като ни показва Мелис, която се прибира. Във хола Улвийе и Бахадър са дълбоко разтърсени от всичко, което Мерием е преживяла, за да спаси живота на Левент, а те толкова лошо са се отнесли с нея, как сега ще може да я погледнат в очите?!

Мелис влиза при тях и избухва в истеричен плач. Хюля я прегръща и я качва в стаята ѝ.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...