Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием се съгласява да остане в имението. Улвийе не крие неодобрението си и, за да подчертае връзката на Мелис и Левент, организира годежа им. Вижте още какво ще се случи в еп.144 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 22 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 143 на турския сериал „Откраднати мечти“ Бащата на Мерием стреля в Текин. Мерием отказва на Левент да отиде с него в имението.


  • Внимание! Сериалът „Откраднати мечти“ се излъчва всеки делничен ден по Diema Family


НА КРАТКО какво се случва в епизод 144 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 22 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Мерием се измъква от болницата, но обзета от паника и изтощение, припада. Левент я открива и я отнася в безсъзнание в имението.

Обитателите на имението са шокирани виждайки Левент с Мерием на ръце. Мелис не е на себе си, тъй като не може да се свърже с Текин и разбира, че Мерием е съгласна да остане в имението за известно време.

Улвийе не крие недоволството си от цялата ситуация и организира годеж, за да подчертае връзката на Мелис и Левент.

Междувременно Левент моли Джемил да стане адвокат на Дурмуш.

Айше се опитва да убеди Мерием, че трябва да признае цялата истина на Левент.

Доган попада на статия във вестника за богат бизнесмен, но няма представа, че той е бащата на Мине. Момичето се опитва да не се издаде.

„Откраднати мечти“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Откраднати мечти“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Мерием е на път да разкрие истината на Левент, но е спряна отново от Текин. Оя замисля новата интрига, с която да помрачи щастието на Джемил...

Мерием иска да се срещне с баща си, след като напусна болницата. Тя върви по пътя и от време на време се оглежда, за да се увери, че наблизо няма хора на лихваря. Накрая, изтощена, тя пада на земята. Някой се доближава до припадналата Мерием.

В същото време действието се пренася в кабинета на Левент, където Джемил продължава да говори с Айше, тя му казва, че хората на Зия са били у дома им и са търсели Мерием и тя много се притеснява за нея. Джемил я успокоява, че ще се обади на Левент и ще разбере какво се е случило. Той приключва разговора, а Оя влиза в стаята и му подава чаша с кафе, като му казва, че снощи не е изглеждал добре и това ще му помогне.

-Сега не ми е до това! – отвръща Джемил и напуска кабината на Левент, като оставя Оя сама, която възмутено гледа след него.

Действието се пренася в имението. Мелис, Бахадър, Улвийе и Хюлия са в хола, а Мелис им казва, че много се притеснява за Левент. Улвийе ѝ казва да се успокой, защото той скоро ще се прибере. Чува се звънецът на входната вратата. Аслъ тръгва да отвори, но Мелис я спира и казва, че тя ще го направи.

Мелис отива да го отвори и вижда Левент пред входа, който държи в ръцете си изпадналата в безсъзнание Мерием!

Мелис, Хюля, Бахадър и Улвийе се събират в коридора.

-Левент, какво става? Какво прави тя тук? - пита смаяна Мелис, докато гледа как годеникът ѝ внася Мерием на ръце в къщата. -Левент, какво става? - пита Улвийе. -Левент, защо Мерием е в безсъзнание? - пита Бахадър. Йомер слиза по стълбите. -Батко Левент, какво стана със сестра ми? - пита той загрижено.
-Не се притеснявай, сестра ти е добре. Тя се измори и заспа в колата. Хайде да я сложим да си легне в твоето легло – отговаря Левент. Йомер и Левент, с Мерием на ръце, се качват на горния етаж.

-Знаех си, че ще е така - казва Мелис, която е близо до припадък. - Отивам в стаята си, не се чувствам добре!

Когато всички се разотиват, камерата се фокусира върху Хюля.

-Забавлението тепърва започва, казва си тя.

Действието се пренася в стаята на Йомер, където той гледа към сестра си, която са сложили да спи в неговото легло и моли Левент, сестра му да не се връща при Текин. Левент му казва, че сестра му ще остане при него.

-Ура, казва Йомер и тръгва да излиза. Левент го пита, къде отива, а той му отговаря, че това ще бъде изненада.

В следващата сцена Левент влиза в стаята на Мелис, която от нерви не може да стои на едно място и обикаля напред-назад.

-Левент, какво става? Защо доведе Мерием? - пита жената. - Не трябваше ли Текин и Мерием да си тръгнат?
-Да, но...
-Ако това е начинът, по който трябва... - Мелис прави движение, сякаш иска да свали годежния си пръстен. -Не го прави - спира я Левент. -Взех решение и то беше сериозно. Фактът, че доведох Мерием тук, няма нищо общо с това решение. Мерием е в беда и това е най-сигурното място за нея. Няма да е добре за Йомер, ако нещо се случи с Мерием. Очаквам разбиране от твоя страна. Ще обясня това и на майка ми.

В този момент му звъни Джемил, той му вдига и му казва, да не се притеснява, защото всичко е наред, че са излезли от болницата, а той е довел Мерием в имението. И го моли да отиде в полицията, защото бащата на Мерием има нужда от адвокат, а той също след малко ще дойде.

Левент напуска стаята на годеницата си. -Какъв баща? - пита се възмутената Мелис. -Сега пак ще играем с бащата на Мерием, направо полудявам!

Мелис посяга към телефона си и се опитва да се обади на Текин, но той не отговаря.

В същото време Мерием се събужда и се пита, какво прави тук. Телефонът ѝ звъни. Айше е! Мерием ѝ казва, че е в имението, защото сигурно ѝ е станало лошо. Айше я моли да не напуска имението, а Джемил ще помогне на баща ѝ. Мерием казва, че няма място тук, защото скоро Левент ще стане съпруг на Мелис.

Айше я пита, дали не е време да разкаже истината на Левент?! Мерием ѝ казва, че е твърде късно и трябва да намери начин да напусне това място. Айше отново я моли да него прави, като я пита, какво ще прави Йомер без нея и ѝ казва, че тръгва към имението, а тя да не мърда от там, докато не дойде.

Камерата се премества във всекидневната, където Левент, брат му, майка му и Хюля седят на дивана. -Както казах, Мерием няма къде да отида - заявява Левент. -Хората, които я търсят, са много опасни. Не можех да позволя на Мерием да понесе наказанието на Текин. Това донякъде е и моя грешка.

-Няма нужда да се обясняваш, тъй като вече си взел решение - Улвийе заявява. -Сигурно има причина за това, но не забравяйте, че това е къщата на Метеханолу. В нея няма място за нея.
-Нямаше да го позволя, ако не ставаше въпрос за живот и смърт. Тя ще си тръгне, когато съм сигурен, че е в безопасност.
-На Мелис ще ѝ бъде трудно, заявява Бахадър.
-Дадох ѝ обещание и ще удържа на думата си.
-Тъй като нищо не се е променило, нека не чакаме повече - решава Улвийе. -Тази вечер официално ще направим годежа. Нямаме време за пищна церемония, но можем да я направим помежду си. Подходящо ли е това за теб? Това е единственото нещо, което ще успокои Мелис.

Левент явно е изненадан от думите на майка си, но отговаря:

-Права си, мамо. Добре, тогава да направим годежа.

В този момент покрай тях с чаша мляко и шоколад минава Йомер, който се качва по стълбите и ги чува какво си говорят. Той се качва горе и казва на сестра си, че ѝ носи мляко и шоколад, след което я пита, дали си тръгва, защото батко му Левент се сгодява с кака му Мелис. В този момент пристига Левент и тъй като врата е отворена ги чува за какво си говорят.

Мерием му обяснява, че тези, които обичаме, ги носим в сърцето си, също така не иска да си тръгва, но… В този момент Левент издава присъствието си.

-Батко Левент, кака иска да си върви, ти нали каза, че тя ще остане с нас – казва Йомер, а Левент му казва, че кака Аслъ му е направила вкусна супа, да ходи да опита. Първоначално Йомер не иска да тръгне, но след като Левент му обещава, че сестра му ще остане за неопределено време, радостен излиза от стаята, но се връща и ги пита, дали след като се нахрани може да поиграят, като в добрите стари времена. Мерием и Левент кимат с глава…
Радостно хлапето тръгва към кухнята, а Мерием казва на Левент, да не обещава на Йомер, това което не може да изпълни. Левент ѝ отвръща, че само тя може така да постъпва.

Скоро Айше пристига в резиденцията. Когато влиза в стаята, където е Мерием, те се прегръщат, сякаш не са се виждали от години. И двете сядат на леглото.

-Не се натъжавай! Във всичко лошо се крие и добро. Вижте, кошмарът свърши, Текин го няма – казва Айша.
-Не знам, Айше. Преди той беше до мен и знаех какво прави. Сега го няма и всеки момент може да направи нещо. На всичкото отгоре тези хора са дошли в...
-Всичко е наред, тук си в безопасност - възразява Айше. -Мерием, трябва да разкажеш на Левент за всичко. Мисля, че също така му е трудно да контролира сърцето си. Никога досега не съм го виждала толкова тъжен. Ако не предприемеш нещо незабавно, ще бъде твърде късно. Текин също трябва да се притеснява за себе си, той няма да направи нищо на Левент. Сега е подходящият момент.
-Той няма да ми повярва, дори и да му кажа – казва Мерием.
-Аз ще бъда твой свидетел. Ще разкажа всичко. Фактът, че Текин те е принудил и че си го направил заради Левент.
-Мисля, че за Левент ще е трудно. Той е решил, че ще се ожени за Мелис. Той дори е купил пръстен. Тук всички ме мразят. Не мога да остана тук.
-Не казвай това, принудена си да останеш тук! Няма по-безопасно място за теб! - казва твърдо Айше.
-Не знам как ще издържа. Останах тук заради Йомер. Ако не беше той, щях веднага да избягам оттук. Не мога да изляза от стаята. Навсякъде има лица, които ме гледат с презрение.
-Не заслужаваш това. Моля те, не си причинявай това. Левент трябва да разбере, че си направили всичко заради него.
Действието се пренася в полицейския участък. Джемил е пред килията на Дурмуш.

Адвокате, поне веднъж успях да се държа като достоен баща - заявява Дурмуш. -Готов съм да излежа присъдата си.

-Няма да го лежите. Не се притеснявайте, аз ще бъда ваш защитник. Левент също идва. -Господин Левент, как е Мерием? - пита бащата на момичето. -Тя е добре, намира се в имението. -Говорих с г-н Дурмуш - обявява Джемил. -Той е действал при самозащита, достатъчни са показанията на свидетелите. Ще подам молба за преместването му на по-безопасно място. Ще говоря с началника на затвора. – Джемил си тръгва.
Дурмуш казва на Левент, че поверява Мерием на него, за да я защитава. Левент го уверява, че няма да позволи на никой да я нарани.

Мелис се ядосва, че не може да се свърже с Текин и го споделя с Хюля. В този момент пристига Улвийе и им казва, че имат много работа, защото довечера ще бъде годежа им с Левент, тя е говорила с него и той се е съгласил.

Улвийе вижда Айше и ѝ казва, че довечера ще бъде годежът на Левент и Мелис и ще е добре, ако Мерием не излиза от стаята си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...