Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Бащата на Мерием стреля в Текин. Мерием припада от изтощение, а Левент я намира и отнася в имението. Вижте още какво ще се случи в еп.143 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 21 ноември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

В епизод 142 на турския сериал „Откраднати мечти“ Мерием е ранена, а Текин насочва пистолет в Левент. Мелис приема предложението на Левент. Айше не иска да вижда Джемил!


  • Внимание! Сериалът „Откраднати мечти“ се излъчва всеки делничен ден по Diema Family от 17:00 часа


НА КРАТКО какво се случва в епизод 143 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 21 ноември 2022 по Diema Family. от 17:00 часа

Бащата на Мерием стреля в Текин, след което поверява Мерием на Левент и се предава на полицията. Мелис излиза от равновесие при мисълта, че Левент е с Мерием. Отхвърлен от Айше, Джемил се напива и отива в холдинга. Оя, която също е там, решава да се възползва от ситуацията. Междувременно Мине убеждава Айше, че именно Оя се е опитала да я скара с Джемил.

Хората на Зия търсят Мерием, като нахлуват в къщата на Айше и претърсват болницата. Левент се разкайва, че е застрашил живота на Мерием.

Мерием се измъква от болницата, но обзета от паника и изтощение, припада. Левент я открива и я отнася в безсъзнание в имението.

Текст от potv.bg

Разбирайки, че въоръжени мъже са търсели Текин, Левент, който се страхува за живота на Мерием, отива в дома ѝ. Но, разбира, че е закъснял, защото човекът на Зия е пристигнал там по-рано.

Левент надвива човека на Зия, но Мерием е ранен. Текин решава да си отмъсти и насочва пистолет в Левент.

Левент пристига пред къщата на Текин, но разбира, че е закъснял, защото човекът на Зия е вече там. Той държи на мушка Мерием и Текин и чака Зия да пристигне. Когато се звъни на вратата, той казва на двойката да застане до стената и като насочва пистолета си към тях, отива да отвори. От другата страна обаче стои не шефът му, а... Левент! Той се хвърля върху нападателя и го поваля на земята. Пистолетът стреля и куршумът ранява Мерием в рамото!

Левент отблъсква Текин и се навежда над Мерием, за да ѝ помогне. Тогава Текин вижда пистолета на пода, който Левент изби от човека на Зия и насочва дулото към Левент!

-Стани! - нарежда Текин. -Ще умреш пред мен!Ранената Мерием се надига от пода и се изправя пред Левент. -Текин, моля те, недей да правиш това, казва тя. -Мерием, изчезвай! - нарежда Текин. В очите му гори лудост, той е способен на всичко.

Изведнъж се чува изстрел!

Текст от potv.bg
Текин пада на земята, а зад него стои Дурмуш! Той е този, който го е застрелял в гърба!
-Татко! - крещи ужасена Мерием.
-Добре ли си, дъще? - пита баща ѝ.
-Ранена си!-Какво направи, татко! Защо го застреля?!
-Ти беше в опасност, дъще. Беше насочил пистолет към вас. На всичкото отгоре лихварят Зия го преследва, а той е наистина опасен тип. Текин е взел пари назаем от него и иска да го измами. Знам, че никога не съм бил добър баща. Не можех, не знаех как. Помниш ли, когато ми каза, че никога не съм те галил по косата? Наистина не съм правил такива неща, но винаги съм те обичал, миличка.
-Скоро Зия ще бъде тук - обявява Левент и поглежда навън.
-Тогава да вървим! Трябва да изведем Мерием оттук - казва твърдо Дурмуш.
- Мерием, има ли друг изход оттук?
-Да, можем да излезем през гаража. И тримата се втурват към задния изход.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението, където Мелис, Бахадър и Улвийе разбират от Яшар, че Левент е отишъл в къщата на Текин.

Мелис е разстроена, че Левент е отишъл там, а Бахадър и Улвийе я успокояват, че сигурно е свързано с акциите.

Мелис им казва, че Текин сигурно е бесен, че е бил принуден да продаде акциите на Левент и може да му стори нещо.
Текст от potv.bg

Действието се връща в къщата на Текин, където простреляният Текин се вдига от пода с усилие. Той иска да вземе пистолета си, но човекът на лихваря, който току-що е дошъл в съзнание, пръв посяга към него! Текин се хвърля към отворената врата, за да избегне нов изстрел.

Левент, Мерием и баща ѝ са пред вратата на гаража, когато чуват изстрел.

-Хайде, г-н Левент, заведете Мерием в болницата. Полицията ще дойде скоро - нарежда Дурмус.
-Какво ще правиш, татко? - пита Мерием.
-Не мисли за мен. Вече съм бил зад решетките, мога да се справя. Хайде, дъще, ръката ти кърви! Карай бързо! Г-н Левент поверявам дъщеря си на вас. Левент му отвръща да не се притеснява.
Текст от potv.bg
Междувременно в компанията идва Джемил, който е безпаметно пиян. В коридора го спира Оя.
-Джемил, бях толкова уплашена, казва момичето.
-И трябва да се страхуваш! – заявява Джемил.
-Стойте далеч от мен! - добавя той. -Защо казваш това? Какво се е случило? Има ли проблем? Можеш да ми кажеш, ако искаш. -Какво каза Айше?
-Ами... Рецептата ми остана при теб и тъй като не можех да се свържа с теб, се обадих на Айше, мислейки, че си с нея. Станало ли е някакво недоразумение? Съжалявам, Джемил. Нямах представа, че Айше не знае нищо.
-Трябваше аз да кажа на Айше!
-Джемил, не изглеждаш добре. Елате, ще те заведа в кабинета на Левент.

Оя помага на Джемил да стигне до кабинета на Левент и му помага да легне на дивана. Когато мъжът заспива, тя разкопчава ризата му, прегръща го и си прави селфи с него!

Текст от potv.bg
Действието се пренася в полицейския участък. Дурмуш е арестуван. Посещават го сестра му и Доган. -Ах, моят Дурмуш - въздъхна тежко Нериман. -Това ли ти трябваше?
-За първи път в живота си направих нещо за дъщеря си. И не съжалявам за това - отговаря той. -Когато ме попита що за баща си, трябваше да се досетя, че ще направиш нещо подобно.
-Той насочи пистолет към дъщеря ми! - гръмва Дурмуш. -Какво трябваше да направя, сестро? -Разбира се, и лихварят е бил там, казва Доган.
-Какво искат от Мерием? - пита Нериман. -Този Зия е най-опасният сред лихварите. Текин е взел пари назаем от него, а сега преследват и Мерием.
-Ами ако я намерят? - жената е ужасена.

-Тя тръгна с г-н Левент, а до него тя ще бъде в безопасност.

Текст от potv.bg
Междувременно хората на Зия се появяват и в болницата. Левент ги забелязва и решава да отведе Мерием обратно в имението, веднага щом тя се възстанови.

Айше се обажда на Мерием и притеснена ѝ казва, че хората на Зия са били в дома ѝ, за да я търсят и тя се е притеснила много за нея. Мерием ѝ казва, че тя е на сигурно място и да не се притеснява за нея. Левент казва на Мерием, че утре ще дойде с него в имението, но тя му отговаря, че ще се оправи сама.

Малко по-късно виждаме Левент да се обвинява, че за всичко той е виновен, защото е искал да разкара Текин от компанията.
Текст от potv.bg
В същото време Мелис е бясна, че Левент е с Мерием, но си казва, че трябва да се успокои, защото Левент е вече неин, като върти годежния си пръстен.
-Каквото и да правиш, Мерием, пръстенът на ръката ми и този плъстен никога няма да бъде свален от пръста ми! – говори си сама Мелис.
Текст от potv.bg

Действието прескача на следващия ден. Мерием се събужда и вижда Левент, който спи на стола до леглото ѝ. -Толкова ми липсваше! – мисли си Мерием. Действието прескача в момент, в който Левент казва на Мерием, че ще отиде да подпише документите и ще може да отидат в имението. Но, Мерием отказва да отиде с Левент в имението. Тя не иска да излага него и семейството на опасност.

-Благодаря за всичко! – казва Мерием и излиза от стаята.
Текст от potv.bg
Действието се премества в компанията. Джемил се събужда в кабинета на Левент с ужасно главоболие.
-Как съм попаднал тук? - пита се той. Изведнъж телефонът му звъни. Това е Айше. -Е, аз... мисля, че вчера бях прекалено груба с теб, казва момичето. -Не ти дадох възможност да кажеш каквото и да било. Съжалявам.
-Аз съм този, който е направи грешка. Трябваше да ти кажа още в началото. Не исках да се разстройваш, но това само влоши положението. Обещавам никога повече да не крия нищо от теб.
-Джемил, обичам те, казва Айше. -И аз те обичам, и то много. Повече от всичко - отговаря Джемил. Камерата се приближава към Оя, която с възмутено лице чува разговора им на вратата.
-Ще видим дали Айше ще ти говори така, когато види това, което никога не е очаквала да види, казва Оя в ума си, заплитайки нов пъклен план в съзнанието си.
Текст от potv.bg

Междувременно Мерием иска да се срещне с баща си, след като напусна болницата. Тя върви по пътя и от време на време се оглежда, за да се увери, че наблизо няма хора на лихваря. Накрая, изтощена, тя пада на земята.

Някой се доближава до припадналата Мерием.

Текст от potv.bg

В същото време действието се пренася в кабинета на Левент, където Джемил продължава да говори с Айше, тя му казва, че хората на Зия са били у дома им и са търсели Мерием и тя много се притеснява за нея. Джемил я успокоява, че ще се обади на Левент и ще разбере какво се е случило. Той приключва разговора, а Оя влиза в стаята и му подава чаша с кафе, като му казва, че снощи не е изглеждал добре и това ще му помогне.

-Сега не ми е до това! – отвръща Джемил и напуска кабината на Левент, като оставя Оя сама, която възмутено гледа след него.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението. Мелис, Бахадър, Улвийе и Хюлия са в хола, а Мелис им казва, че много се притеснява за Левент. Улвийе ѝ казва да се успокой, защото той скоро ще се прибере. Чува се звънецът на входната вратата. Аслъ тръгва да отвори, но Мелис я спира и казва, че тя ще го направи.

Мелис отива да го отвори и вижда Левент пред входа, който носи в ръцете си изпадналата в безсъзнание Мерием!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.154 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.152 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.151 (Diema Family) - какво ще се случи...