Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.142 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием е ранена, а Текин насочва пистолет в Левент. Мелис приема предложението на Левент. Айше не иска да вижда Джемил! Вижте още какво ще се случи в еп.142 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 18 ноември 2022 по NOVA от 17:00 часа.

В епизод 141 на турския сериал „Откраднати мечти“ Текин разбира, че Левент е виновен за неговия фалит и въоръжен, отива в холдинга, за да си отмъсти. Оя отново обърква отношенията между Джемил и Айше.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 142 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 18 ноември 2022 по NOVA от 17:00 часа

Айше не може да повярва, че Джемил я е излъгал. Тя не отговаря на обажданията му и когато Джемил идва в дома ѝ, въпреки уверенията му, че не е искал да я нарани, тя му казва да си върви.

Мерием е съсипана от жестокото отношение на Левент към нея. Освен това се ужасява от мисълта, че ще замине с Текин. Тя моли Левент за възможността да се срещне с Йомер за последен път. Мелис приеме предложението на Левент да се омъжи за него. Джемил съобщава на Левент, че в холдинга са се появили въоръжени мъже, които търсят Текин. Мъжът, който се страхува за живота на Мерием, отива в дома ѝ. Но, разбира, че е закъснял, защото човекът на Зия е пристигнал там по-рано.

Левент надвива човека на Зия, но Мерием е ранен. Текин решава да си отмъсти и насочва пистолет в Левент

Текст от potv.bg

След разговора с Оя, Айше си тръгва от ресторанта, плачещата тя седи на автобусната спирка. -Точно когато си мислех, че всичко е наред... - казва си тя и вдига телефона, за да набере номера на съпруга си. Тя обаче се отказва от тази идея. Не, не мога да му се обадя. Първо трябва да се успокоя малко. Трябва да има обяснение. Но как можеш да обясниш една лъжа? Той направо ме излъга!

Текст от potv.bg

Действието се връща към компанията. Джемил влиза в кабинета на Левент и с усмивка на лице сяда срещу него.

-Подписа ли? - пита Левент. -Да, потвърждава приятелят му. -И така, всичко свърши. Най-накрая получихме това, което искахме.
-Отидоха ли си вече?
-Текин си тръгна, а Мерием остана да си събере нещата. Ако искаш да поговори , кажи ѝ нещо...
-Всичко, което искам, е тя да си тръгне оттук възможно най-скоро, нищо повече.
-Разбирам. Ще бъда в кабинета си - Джемил си тръгва.
Левент взема от бюрото си папка със скиците на Мерием като ги мачка си и казва: -Тук няма да остане никаква следа от теб. Сякаш никога не съм те срещал!
Текст от potv.bg
Мелис разглежда каталог със сватбени рокли в стаята си, като си мисли: Сега трябва да съм в някоя модна къща в Италия, но не мога да се радвам. В края на краищата аз съм нещастна жена, която няма да има деца.

Хюля влиза в стаята.-Търсиш си сватбена рокля ли? – пита тя с усмивка. -Не е твоя работа! -Госпожа Улвийе ме изпрати. Тя не знае, че се подготвяш за сватбата си. Тя смята, че искаш да отхвърлиш Левент. Тя поиска да те убедя! -Ти си последният човек, с когото бих говорила за това – отвръща Мелис. -Поздравявам те, справяш се добре. Успяваш да се докоснеш до съвестта на Левент.

-Никой на този свят не може да обича Левент така, както аз го обичам - заявява Мелис. -И един ден той ще разбере това и тогава това ще бъде истински брак. А сега се махай от стаята ми, сестричке! -Ще кажа на госпожа Улвийе, че съм говорила с теб и съм те убедила. Пожелавам ти щастие.
Текст от potv.bg

Действието се премества в компанията. Мерием опакова нещата си в кашон и отива да се сбогува с Левент. -Мога ли да видя Йомер за последен път? - пита тя. -Мога ли да отида в имението? - добавя тя. -Не идвай в имението. Ще доведа Йомер сам, за да го видиш.

-Благодаря ти. -Можеш да си вървиш, ако няма нищо друго.
Мерием се обръща и си тръгва със сълзи на очи.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Джемил. Айше седи на дивана и плаче. Телефонът ѝ звъни. Виждайки името на съпруга си на екрана, тя пита: -Защо ми се обаждаш? За да ми кажеш нова лъжа? След известно време на телефона ѝ пристига съобщение: -Скъпа, можеш ли да ми се обадиш, когато си свободна?

Текст от potv.bg
Левент пристига в имението. Влиза във всекидневната, където са майка му и Йомер. -Върна се рано - отбелязва Улвийе. .-Да, дойдох по-рано, защото ще заведа нашия младеж при сестра му, обявява Левент.
-Наистина ли?! - възкликва радостно момчето. -Наистина ли ще отидем при сестра ми Отивам да се приготвя! - Йомер бяга в стаята си. Улвийе поглежда порицателно към сина си и го пита какво става. Идеята му да се срещне с Мерием никак не ѝ харесва.
-Текин ми продаде всички акции , обявява Левент. - Той напуска холдинга завинаги. Заедно със съпругата си.
-Това е прекрасна новина. Разкажи ми как се е случило.
-Може ли да поговорим по-късно? Трябва да отида при Мелис.
-Разбира се. Подозирам, че Мелис ще се съгласи на сватбата. Не си се отказал, нали?
-Не, пръстенът е у мен.
Текст от potv.bg

Мъжът се отправя към стаята на Мелис. Той сяда срещу нея и казва: -Съжалявам, това беше бързо и грубо предложение. Наясно съм, че си наранена.

-Няма значение. Нямаше да го направиш, ако знаеше, че ще ме обидиш.

Левент вади от джоба си кутийка с годежен пръстен и я отваря.

-Искам да се омъжиш за мен и да бъдеш до мен, каза той. -Знай, че отсега нататък винаги ще бъда до теб. Искаш ли да се омъжиш за мен?
-Разбира се, че искам - потвърждава тя и се хвърля около врата на любимия си.
Текст от potv.bg
Джемил съобщава на Левент, че в холдинга са се появили въоръжени мъже, които търсят Текин. Мъжът, който се страхува за живота на Мерием, тръгва към дома на Текин.
Текст от potv.bg
Междувременно Джемил пристига в дома си. Айше отваря вратата, без да подозира, че от другата страна ще види съпруга си.
-За щастие вече си у дома . - казва мъжът с облекчение. -Обаждах ти се толкова много пъти, но ти не отговаряше. Вече си мислех, че нещо се е случило. Айше, да не ти е лошо? - Той иска да я погали, но тя отблъсква ръцете му. -Не съм болна, добре съм! Просто... не искам да те виждам повече.
-Какво имаш предвид? - изненадан е Джемил. -Защо ме излъга? Знам, че онзи ден си бил с Оя. Защо скри това от мен?
-Не си разбрал правилно. Бях в офиса и когато си тръгнах...
-Когато решихме да започнем всичко отначало, мислех, че ще бъдем честни един към друг. Грешах.
-Айше, можеш ли да ме изслушаш за момент? - пита адвокатът.
-Забрави за това. Ако само ми беше казал веднага... Сбогом, Джемил - Момичето затваря вратата.
Текст от potv.bg
Левент стига пред къщата на Текин, разбира, че е закъснял, защото човекът на Зия е вече там.

Междувременно в къщата на Текин пристига човекът на лихваря, при когото съпругът на Мерем е взел заем. Той взема двойката на мушка и чака шефа си да пристигне. Когато се звъни на вратата, той казва на двойката да застане до стената и като насочва пистолета си към тях, отива да отвори. От другата страна обаче стои не шефът му, а... Левент! Той се хвърля върху нападателя и го поваля на земята. Пистолетът стреля и куршумът ранява Мерием в рамото!

Левент отблъсква Текин и се навежда над Мерием, за да ѝ помогне. Тогава Текин вижда пистолета на пода, който Левент изби от човека на Зия и насочва дулото към Левент!

-Стани! - нарежда Текин. -Ще умреш пред мен!

Ранената Мерием се надига от пода и се изправя пред Левент. -Текин, моля те, недей да правиш това, казва тя.

-Мерием, изчезвай! - нарежда Текин. В очите му гори лудост, той е способен на всичко.
Изведнъж се чува изстрел!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.154 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.152 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.151 (Diema Family) - какво ще се случи...