Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.9 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент обмисля да даде Йомер в сиропиталище. Вижте още какво ще се случи в еп.9 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 2 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием отива в пристанището, в кафенето, в което е работила, с надеждата, че собственикът ще прояви разбиране и ще ѝ позволи да продължи да работи. Мъжът не само уволнява момичето, но и отказва да плати на Мерием за времето, през което тя е работила. Левент наблюдава спора им и се убеждава още повече, че момичето се интересува само от парите. Мерием се появява отново при Текин, за да плати първата част от дълга. Текин е все по-впечатлен от нейния темперамент и сила на духа. Мерием е съсипана - не само че трябва да се раздели с брат си, но и да загуби работата си и да изплати дълга си към Текин. Надеждата ѝ се възвръща от Сафие, майката на Айше, която приема добре платена поръчка за рокля и моли Мерием да ѝ помогне да я ушие.

Текст от potv.bg

Левент съобщава на майка си, че възнамерява да предаде Йомер на грижите на държавата и да си тръгне възможно най-скоро. Мерием отива в имението, за да види брат си. Йомер се възмущава, че тя го е изоставила, и отказва да говори. Левент заявява на Мерием, че никога повече няма да види брат си. Хюля и Бахадир са наясно, че компанията е на ръба на фалита, и трябва да направят всичко, за да накарат Левент да си тръгне, преди всичко да излезе наяве. Йомер чува разговор между Улвие и Айсел, по време на който жената говори за настаняването му в сиропиталище. Момчето отново бяга.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...