Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.8 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием се съгласява с условията на Текин. Тя дава Йомер на Левент! Вижте още какво ще се случи в еп.8 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 29 април 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Отчаяна, Мерием отива при Улвие и се съгласява да приеме предложението ѝ. На път към Текин Мерем се прибира вкъщи, за да събере нещата на Йомер. Докато рови в чантата на дъщеря си, за голяма изненада на Дурмуш той намира пари, част от които открадва и губи на карти. Без да знае, Мерием отива при Текин. Там всичко излиза наяве. Текин се съгласява да пусне Йомер и но Мерием трябва да изплати останалата част от сумата. В противен случай Текин отново ще поиска момчето.

Улвийе се надява, че Мерием ще доведе момчето достатъчно рано, за да спре Левент да си тръгне. Хюля с нетърпение очаква заминаването му. Мерием и Йомер се появяват в имението в последния момент. Мерием е разстроена, че трябва да остави брат си. Тя обаче вярва, че той ще бъде в безопасност там. Тя се преструва пред Йомер, че не иска повече да се грижи за него, и си тръгва. Левент утешава момчето. За радост на Улвие той също решава да удължи престоя си. Мъжът смята, че Мерием е жестока и пресметлива. Той е убеден, че момичето е направило всичко това за пари. Компанията е на ръба на фалита. Хюля се притеснява, че Левент ще разбере всичко.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.50 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.48 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.47 (NOVA) - какво ще се случи...