Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.7 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием и Левент се сблъскват. Вижте още какво ще се случи в еп.7 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 28 април 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием идва в имението, за да отведе Йомер. Левент, който е убеден, че момичето използва брат си за пари, не крие отвращението си от нейните действия. На вратата се появява и Йомер. Левент обаче не му позволява да се доближи до сестра си. Мерием и Йомер обаче имат план. Хюля хваща Йомер да се опитва да избяга. Изчезването на момчето би било в нейна полза, затова вместо да го спре, тя улеснява излизането му от къщата.

Мерием и Йомер се готвят да напуснат града, когато Нериман съобщава на Мерием, че Текин е пребил жестоко Дурмуш. Мерием оставя Йомер при Айше и сама се прибира вкъщи. Дурмуш убеждава Мерием, че Текин ще го убие, ако не му заведат Йомер. Мерием възнамерява сама да поговори с Текин.

Текст от potv.bg

По пътя Улвие я спира и ѝ предлага пари в замяна на това, че ще даде Йомер на семейство Метаханоглу. Мерием не иска и да чуе за това. Текин изправя Мерием пред избор - момичето или ще му плати, или ще се откаже от брат си. Разстроена тя се доверява на приятел. Разговорът им случайно е подслушан от Йомер. Момчето се чувства виновно за цялата ситуация и бяга. Мадман го намира и го отвежда при Текин. Мерием следва момчето. Текин се съгласява да ѝ върне брат ѝ, при условие че Мерием му плати сто хиляди лири.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.152 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.151 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.150 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.149 (Diema Family) - какво ще се случи...