Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.6 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Йомер иска да се върне при сестра си. Вижте още какво ще се случи в еп.6 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 27 април 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием и Айше говорят за случилото се с Йомер. Мерием иска да вземе брат си. Тя решава да напусне града с него. Айше иска да ѝ помогне да събере пари за пътуването. Мерием първоначално отказва, но после се съгласява да вземе пари от Айше и майка ѝ. Мерием отива да чака приятелката си на пристанището. Дурмуш подслушва в разговора на жените и следва Мерием.

Доган спира Дурмуш. Той се опитва да му онясни, че следва Мерием, но Доган не му вярва. Той го отвежда при Текин. Дурмуш отново обяснява, че вече знае къде е Мерием. Текин му казва да отведе Доган при нея, но ако отново го лъже ще има последствия. Едно от момчетата, принудени да просят, дочува разговора между Текин и Дурмуш. Той казва на другите деца и заедно решават да помогнат на Мерием, която им е помагал неведнъж в миналото. Взимат телефона на Нериман, обаждат се на Мерием и я предупреждават.

Хюля пита Левент дали някой не търси Йомер. Той отговаря, че никой не го търси. Хюля го разпитва какво ще правят с детето, когато той си тръгне. Левент отговаря, че няма планове скоро да си тръгва. Хуля се преструва, че е щастлива, но отвътре изгаря от ярост.

Дурмуш и Доган чакат Мерием да пристигне, но никой не се появява. Доган си мисли, че Дурмуш е излъгал него и шефа му. Той го хваща за ръката и го повлича към колата. Междувременно Мерием се среща с Айше на друго място. Айше и дава парите. Доган връща Дурмуш в офиса на Текин. Дурмуш се опитва да обясни, че не лъже. Текин не му вярва и го души. Нериман влиза и спира Текин. Тя му казва, че ако го убие няма да намери Йомер. Текин дава последен шанс на Дурмуш. Той трябва да му доведе Йомер.

На Йомер му липсва сестра му и той се чувства зле в имението. Левент казва на Улвийе, че момчето ще живее при него. Мъжът е убеден, че сестрата на Йомер е искала да се възползва от него и именно тя го е накара да ограби яхтата. Хюля на свой ред се притеснява, че мъжът може да поиска да осинови момчето.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.50 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...