Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.48 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте още какво ще се случи в еп.48 на турския сериал "Откраднати мечти".

Бахадър е убеден, че причината за лошото настроение на Хюля е невъзможността ѝ да забременее. Опитва се безуспешно да утеши постоянно отблъскващата го жена. Айше е с разбито сърце след вечерята с Джемил. Тя решава да поговори с него за прекратяване на фарса. Мелис казва на Текин да изпрати цветя в имението за Мерием. Левент се отвращава от този подарък. Той нарежда на Мерием да не допуска повече подобна ситуация.

Доган спира Айше пред сградата на холдинга. Той извива китката на момичето и я кара да обясни за вечерята с Джемил и майка му. За щастие се появява Джемил, който прогонва Доган и показва на Айше голяма загриженост. Джемил решава да реши въпроса веднъж завинаги. Той отива при Текин и му казва да контролира Доган. Текин удря Доган в ярост. Доган решава да си отмъсти. Той казва на Мерием, че Текин е организирал обвинението срещу баща ѝ.

Мелис получава резултатите от ДНК теста. Оказва се, че Левент е баща на Йомер. Кудрет, обезсърчен от постоянното отхвърляне на Хюля, решава да разкрие истината пред Левент. Пристига в имението и тъкмо когато се кани да разкаже на Левент за Ефе, Хюля прекъсва разговора им, като представя Кудрет за градинаря.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.83 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.82 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.81 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.80 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.79 (NOVA) - какво ще се случи...