Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.4 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием отива с Йомер в имението. При вида на Левент той получава астматичен пристъп! Вижте още какво ще се случи в еп.4 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 21 април 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Хюля и Бахадир са изненадани от присъствието на Левент в дома им. Те са обезпокоени, че той не си е тръгнал, защото се оказва, че по време на отсъствието му те са довели до загуби в компанията.

Мерием решава да напусне града. Тя обаче трябва да вземе лекарствата и играчките на Йомер, когото оставя на грижите на приятелката си Айше. Точно когато Мерием се кани да си тръгва, в къщата се появява Дурмуш. Той я тормози и иска тя да му даде открадната от лодката кутия. Доган идва да го вземе по заповед на Текин. Дурмуш заключва Мерием в една стая. Тя се обажда на Айше за помощ. Междувременно Текин дава на Дурмуш два часа, за да намери кутията от яхтата, иначе ще свърши зле.

Мерием и Айше са изненадани, когато Йомер сръчно отваря ключалката на вратата на стаята. Мерием решава да върне открадната кутия на собственика ѝ. Тя и Йомер отиват на пристанището, но лодката я няма. Те разбират, че лодката принадлежи на Левент и намират адреса му.

Мерием и Йомер отивад на адреса на Левент, за да върнат кутията. Мерием оставя брат си пред портата. Тя дискретно се промъква в резиденцията и оставя кутията пред вратата. Йомер не я слуша и тръгва след сестра си. Озовава пред имението. Междувременно Мерием се връща на мястото, където е трябвало да я чака брат ѝ. Тя се чуди къде е той.

Левент вижда Йомер и открадната кутия. Момчето получава астматичен пристъп. Левент решава да откара момчето в болница. Мерием се връща пред имението и се опитва да ги спре, но колата, в която е момчето, отпътува. Аслъ казва какво се е случило на Хюля. Мерием стига до болницата. Тя дискретно слуша разговора на Левент и майка му с лекаря.

Текин се приближава до четири деца, които принуждава да просят на улицата. Той се разхожда напред-назад и им се кара. Децата му обещават да намерят Йомер и да му дадат кутията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.50 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...