Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.31 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием и Левент катастрофират! Вижте още какво ще се случи в еп.31 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 3 юни 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Джемил помага на Левент да спаси компанията. Той се възползва от възможността да разкритикува приятеля си за поведението му към Мерием. Левент казва на Джемил, че ще продаде семейното имение с лозето, за да спаси холдинга, и го моли да провери новия акционер на холдинга. Хюля е ядосана, че Левент я е отстранил от фирмените дела. Междувременно Мелис прави всичко възможно, за да се сближи с Левент - работата в холдинга ѝ се струва идеален повод. Хюля усилено се опитва да я укроти. Айше случайно дочува част от разговора на Джемил с една жена и с изненада открива, че тя ревнува. След като се съветва със семейството си, Левент решава да отиде при Шиле, за да продаде лозето.

Мъж, нает от Хюля, поврежда колата му. Без да подозира нищо, Мелис забелязва сестра си, която се разхожда вечер из къщата, и силуета на мъжа до колата на Левент. След като научава, че Левент ще пътува до Шиле, Мелис настоява да отиде с него. Хюля обаче симулира припадък и я задържа вкъщи, а Мерием е изпратена с Левент. Джемил съобщава на Айше, че тя ще работи като негова асистентка. По време на пътуването на Левент и Мерием до Шиле те катастрофират.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.81 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.80 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.79 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.78 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.77 (NOVA) - какво ще се случи...