Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.18 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием припада. Вижте още какво ще се случи в еп.18 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 16 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Хюля научава, че Мерием е в къщата. Тя решава да се възползва от ситуацията, за да се отърве от Йомер, а с това и от Левент. Мерием подслушва разговор между Левент и Джемил. Тя не може да понесе обидите, които Левент използва, когато я описва. Тя решава незабавно да напусне имението. Айше иска да ѝ помогне, но знае, че е следена от Доган, който не трябва да разбере къде се намира Йомер. За да се отърве от Доган, тя умишлено блъска минаващия покрай нея Джемил. Тя го моли за помощ, преструвайки се, че е негова приятелка и че са се уговорили да се срещнат. Джемил бързо влиза в роля, което вбесява Доган. Доган удря Джемил в лицето. Смутената Айше предлага да помогне за раната, но Джемил бързо си тръгва.

Измъквайки се от имението, Мерием се сблъсква с Левент, който изпада в ярост при вида ѝ. Момичето тръгва бързо, но след като прави няколко крачки, припада. Левент я носи на ръце до имението. Левент не може да повярва, че майка му е скрила от него присъствието на Мерием. Улвие не разбира защо синът изпитва такава неприязън към момичето. Текин отново посещава Дурмуш. Този път мъжът лъже, че Мерием е в болница. Загрижеността на Текин обаче събужда подозренията му. Той е почти сигурен, че Текин е влюбен в Мерием.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“ – ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...