Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.17 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте още какво ще се случи в еп.17 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 13 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Нериман моли Доган да продаде роклята, която е донесъл. Въпреки възраженията на Мерием, Улвийе вика лекар в къщата. Тайно от Левент, Улвие решава да приюти Мерием, докато момичето се възстанови. Загрижен поради отсъствието на дъщеря си, Дурмуш пита Айше къде е Мерием. Тя си измисля, че Мерием е получила няколко дни работа, за да се грижи за болен човек. Мъжът е щастлив да чуе, че дъщеря му ще носи пари вкъщи. Той обаче съобщава на Текин, че Мерием е тежко болна. Той не е взел предвид, че Текин ще бъде много разтревожен от тази новина и ще иска да посети болната жена.

Левент, повлиян от думите на стария си приятел Джемил, решава да започне живота си отначало. Междувременно Доган не оставя Айше на мира. Той се кара на момичето и повтаря, че скоро ще стане негова съпруга. Джемил посещава Левента. Това посещение притеснява Хюля, защото Джемил е адвокат на фирмата, която съди холдинга и на която Метеханоглу трябва да плати високо обезщетение. Когато Джемил се кани да спомене на Левент за ситуацията в компанията, мъжът, за облекчение на Хюля, го спира с думите, че не иска да говори за холдинга.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.24 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.23 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.22 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.21 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.20 (NOVA) - какво ще се случи...